1080 quantum test lab

 

Apexklinikken er etter Olympiatoppen og Inox det tredje stedet i Norge der du kan teste og  trene med 1080 Quantum, hvor vi er en første rene helseklinikken som tar det i bruk. Dette treningsapparatet er utviklet av svenske 1080 Motion, og utviklingen av produktet startet allerede i 2005.

 

Internasjonalt brukes det av fra alt fra rehabiliteringsklinikker til profesjonelle ishockey og fotballag.

 

 

 

1080 Quantum er et treningsapparat bygget rundt robotteknologi der motstanden i apparatet bestemmes av en motor. Dette gir oss muligheten til å regulere både belastning og hastighet i de ulike fasene av en bevegelse. Mulighetene for å tilpasse  treningen spesifikt til kundens behov er helt unike. Videre viser foreløpige forskningsresultater på styrketrening meget god effekt på kortere tid sammenlignet med tradisjonell styrketrening.

 

 

Et avgjørende element for at vi valgte nettopp dette apparatet er mulighetene det gir oss er testing. Vi har nå muligheten til å dokumentere bevegelser og øvelser vi tidligere kunne drømme om. Teknologien i apparatet gir oss detaljert informasjon om blant annet kraftutvikling, hastighet og power  Dette gjør det mulig å sette gode objektive mål for treningen – enten det gjelder rehabilitering etter skade eller for prestasjonsheving i idrett.

 

Konklusjonen er at 1080 Quantum vil ikke bare gi deg mer effektiv trening, men vi som terapeuter og trenere kommer til å bli enda mer effektive siden vi nå enkelt kan dokumentere det som fungerer.

Taushetsplikt | Avbestillingsregler

©2013 Apexklinikken Terapisenter