Andy Fritsch

Akupunktør | Utøver av kinesisk medisin

 

 

Andy er utdannet i klassisk kinesisk medisin og en av de få i Norge med mastergrad innen akupunktur, kinesisk tuina massasje og kinesisk urtemedisin.

 

Godkjent medlem av Akupunkturforeningen.

 

Har lang erfaring og gir raske, direkte og gode resultater for en rekke symptomer og plager, fra rygg- og nakkesmerter til fordøyelsesplager og allergier.

 

Utdannet som instruktør innen UHM® Pilates Trinn I i desember 2010 og har instruert siden. Underviser både klasser og privat.

 

 

Kort om behandlingsmetoden

Jeg er utøver av klassisk kinesisk medisin, med mange års erfaring. Jeg arbeider helhetlig etter tradisjonelle holistiske prinsipper. Når du kommer til meg fokuserer vi ikke bare på din fysiske tilstand og helseplager, men arbeider like mye med de bakenforliggende årsaker og din prosess. Målet er å utløse en dypere helbredelse som omfatter HELE deg. Du kommer mer i kontakt med deg selv og bringer vekst og helbredelse inn i ditt liv.

 

Når du kommer til meg forventer jeg at du er forberedt på å jobbe. Du må ønske å gripe fatt i de delene av deg selv og ditt liv som skaper ubalanse. Du og jeg vil arbeide sammen for å gjenopprette balanse og arbeide ut det som hindrer deg og din helse. Fravær av symptomer er ikke et mål i seg selv. Det er din livsreise som er hovedfokus.

 

Behandlingsmetodene jeg benytter omfatter bl. a akupunktur, tuina massasje, kopping, kinesisk urtemedisin, guasha skraping og diagnose gjennom observasjon av kropp, ansikt, tunge og puls. Terapeutisk samtale og bevisstgjøring av din prosess gir deg redskaper til å forstå og medvirke til din egen helbredelse.

 

 

Kinesisk medisin

Kinesisk medisin benyttes ofte ved: bihulebetennelse, fordøyelsesplager, halsbrann, søvnvansker, hodepine, migrene, muskel- og skjelettplager, fødselmodning, menstruasjonsplager, allergier, svak immunforsvar, overvekt, stress, angst, depresjon og utbrenthet.

 

Verdens Helseorganisasjonen (WHO) mener at akupunktur vil ha enpositiv effekt på: ryggplager, smertetilstander, allergi, angst, depresjon, fordøyelsesbesvær, hodepine, infertilitet, menstruasjonsproblemer, migrene, muskel- og skjelettsykdommer, PMS, reumatiske plager, svangerskapskvalme og søvnproblemer -- og alt dette med svært få bivirkninger.

 

 

Forebyggende medisin

Å komme til meg en gang i måneden er en enkel måte å forebygge helseplager. Innen tradisjonell kinesisk medisin er man faktisk minst like opptatt av å forebygge helseplager som å behandle dem. Ved å investere i faste behandlinger hos meg vil du over tid kunne oppleve en sterkere og mer motstandsdyktig helse. Du vil dermed kunne unngå sykdom og ubalanser, slik at du kan bruke energien din på det du virkelig ønsker uten å bli hindret av kroppen. Å sørge for at du er i balanse fysisk og psykisk er kanskje den viktigste gaven du kan gi deg selv.

 

 

 

 

 

 

Taushetsplikt | Avbestillingsregler

©2013 Apexklinikken Terapisenter