Informasjon om gavekortene

 

Gavekortet er gyldig i 6 måneder fra kjøpsdato. Gavekort må betales før de tas i bruk. Ikke betalte gavekort anses som ugyldige.

Gavekort Juletilbud

 

Spesialttilbud på personlig trening og massasjeterapi

Vanskelig å finne julegave til den som har alt? Gi bort et gavekort da vel. Avslappende og terapeutisk massasje som gjør godt i vintermørket. Godt for stress i kropp og sjel.

 

Gavekort er den perfekte gaven til den personen som har alt fra før. Hos Apexklinikken kan du gi bort gavekort på blant annet personlig trening, fysioterapi, massasje, og valgfri behandling.

 

Skal du gi bort gavekort i bryllupsgave eller til andre høytider og du er redd for at gavekortet skal bli borte, så har vi ordnet det slik at alle gavekort er nummerert og loggført. Det vil si at personen som får gavekortet faktisk ikke trenger å ha med gavekortet til behandlingen, kun henvise til personen som gav det bort. Dette sikrer deg at gavekortet ikke kan stjeles, og om så skulle skje vil gavekortet kun være gyldig for den som fikk det i gave.

 

Få gavekortene tilsendt pr post

Om du ønsker å gi bort gavekort til noen som bor i nærheten av Apexklinikken, men dere selv bor utenbys, så sender vi dere gavekortene ferdig utfyllt med faktura. I det samme fakturaen er betalt, så registeres gavekortet som gyldig hos oss. Enkelt og greit.

Sender skjema ...

Det oppstod en feil i serveren.

Skjema mottatt.

Taushetsplikt | Avbestillingsregler

©2013 Apexklinikken Terapisenter