Apexklinikken

 

Apex siden 2006

Apexklinikken åpnet opprinnelig i gamlebyen i 2006. Etter et hektisk år med mange fornøyde kunder fant vi det nødvendig å se oss om etter nye og større lokaler.

Valget falt på Strømsveien 24 på Vålerenga, og vi flyttet inn i nye og flotte lokaler i 2007. Her fikk vi dobbelt så mye plass samt at våre gamle kunder enkelt kunne henge med på flyttelasset da vi kun beveget oss en drøy kilometer eller ca 10 min å gå fra det gamle lokalet i gamlebyen.

 

Apexklinikken fra 2012

I 2012 opplevde vi igjen at lokalene ble for små for vår praksis. Det er pr idag  25 personer som jobber på klinikken, og arbeidet med å finne nye og større lokaler tok oss til Fyrstikkalléen 3 nederst på Helsfyr kun 5 min gange fra våre gamle lokaler på Vålerenga. Vi beholdt vår posisjon i bydel gamle oslo, og flyttet til lokaler kun minutter gange unna.Vi har 22 behandlingsrom over 1000 med topp moderne lokaler.

 

Treningstilbud på Apexklinikken

I forbindelse med flytting til større lokaler, så har vi også valgt å bygge ut treningstilbudet til å omfatte pasientmedlemskap. Det vil si at når du er under behandling av terapeut på klinikken så har du og din behandler tilgang til større treningsfasiliteter, dusj og garderobe.

 

Når du etter endt behandlingsopplegg skal forebygge tilbakefall eller trene selvstendig for å bygge opp styrke og stabilitet, så kan du tegne medlemskap på Apexklinikken Terapisenter uten bindingstid.

 

Vår målsetning

Målet er fortsatt å kunne tilby bydelens beboere et bredt spekter av behandlingstilbud. Tilbudet skal være sentralt, prisgunstig og tilgjengelig.

 

Nøyaktig diagnose - Riktig behandling - Tilpasset oppfølging

 

Ingen ventetid

Det er ikke ventetid for å komme til undersøkelse og behandling på Apexklinikken.

Taushetsplikt | Avbestillingsregler

©2013 Apexklinikken Terapisenter