Fysiologisk testing på Apexklinikken

 

- Kampanje fysiologisk testing

 

Vi på Apexklinikken Terapisenter ønsker nå å tilby reduserte priser på fysiologisk testing ut september 2014.Dette innebærer:

 

- Testing av VO2max

Maksimalt oksygenopptak (VO2maks) er det mest brukte målet på aerob utholdenhetskapasitet og er den største mengden oksygen kroppen klarer å ta opp per minutt under maksimal anstrengelse. Størrelsen på energiomsetningen relateres til den enkeltes kroppsvekt og uttrykkes i ml/kg/min.

 

VO2maks er en viktig parameter i de aller fleste idretter, men det er viktig å presisere at en slik test ikke bare er nyttig for idrettsutøvere. Uansett målsetting er denne testen nyttig for deg som ønsker god informasjon om din fysiske form og hjelp til vurdering av progresjon i treningen du legger ned.  Vi tilbyr testing på både tredemølle og sykkel, samt en grundig gjennomgang av testresultatet.

 

Pris: kr 600,- (veil. kr 750,-)

 

 

- Analyse av kroppssammensetning

En kroppsanalysemonitor analyserer kroppsmassen ved å la små elektriske signaler passere gjennom kroppen via elektroder i hand- og fotflater. Gjennomstrømmingsevnen til væskeinnholdet i kroppen brukes til å beregne mengden muskelmasse, fettmasse, kroppens vanninnhold, benmasse osv.

 

Pris: kr 360,- (veil. kr 450,-)

 

 

- Løpsanalyse

Det finnes ingen vitenskapelig begrunnet løpsteknikk som passer for alle, men en grundig løpsteknikkanalyse kan bidra til at du blir en mer effektiv løper ved å avdekke eventuelle svakheter ved bevegelsesmønsteret. En god løpsteknikk er også viktig for å unngå å pådra seg skader som ofte forbindes med løping. Analysen gjennomføres på tredemølle ved ulike hastigheter hvor løperen filmes og gjennomgås av en fagperson.

 

Pris: kr 440,- (veil. kr 550,-)

 

 

Taushetsplikt | Avbestillingsregler

©2013 Apexklinikken Terapisenter