Kari Dahl Gullikstad

 

Helsecoach og sertifisert mindfulness instruktør

 

Kari Dahl Gullikstad er utdannet Helsecoach MNFF (Diplomert Friskvernskonsulent) fra Axelssons Body Work School (2010/11) og Sertifisert Mindfulness instruktør fra SCAT (Scandinavian centre of awareness training) (2013).

 

 

Hun jobber med stresshåndtering – mindfulness trening, coaching/samtale og avspennende massasje. Kari har bakgrunn fra næringslivet, og sykdom som følge av negativt stress over mange år førte henne til helsecoach/friskvernutdannelsen.

Kari er en viktig del av det tverrfaglige teamet på klinikken som jobber med Raskere tilbake tiltaket Lettere sammensatte lidelser for NAV. I tillegg er hun assisterende daglig leder på Apexklinikken.

 

 

En helsecoach/friskvernskonsulent er en spesialist innen forebyggende helse, og jobber helhetlig og tverrfaglig. Utdannelsen inneholder klassisk massasje, sittende kontormassasje, anatomi, fysiologi, stresshåndtering/individ-og gruppeutvikling/kommunikologi, coaching/friskvernspedagogikk, treningslære, yoga og meditasjon, HLR/ABC, kosthold og ernæring, ergonomi i arbeidsmiljøet og komplementær og alternativ medisin.

 

 

Stresshåndtering/mindfulness

Kari kan mye om sammenhengen mellom stress og sykdom og har selv erfart hvor alvorlig det kan gå hvis vi ikke tar kroppens stress-signaler på alvor. I stresshåndteringstimene med Kari vil du via mindfulness trening (meditasjon, kroppsskanning, praktisk trening i hverdagen) og samtale/coaching få noen gode verktøy til å takle utfordringer, enkle hverdagsutfordringer til større livsutfordringer, slik at du vil oppleve mindre stress og få bedre helse. Mindfulness-trening (spesielt kroppsskanning) har vist seg å ha veldig god påvirkning på søvnen. Du vil få med deg lydfiler slik at du kan trene på øvelsene selv. Veldig mange opplever at timene setter i gang gode prosesser som både gir økt livsglede og livskraft.

 

Kari kan også holde kurs i Mindfulness, ta kontakt for et tilbud!

 

 

Antistress massasje

Antistress massasje er en kombinasjon av forskjellige avspennende massasjeteknikker, med hovedfokus på klassisk massasje. Massasjen foregår på varmeteppe og det brukes beroligende olje.

55 min massasje for hele kroppen inkluderer også  føtter, armer, hender, ansikt/hode. De siste 10 min av denne timen kan benyttes til kroppskanning (da uten massasje av bein). 25 min rygg/nakke avsluttes med ansikt/hode. Alt i behagelig rytme og tilstedeværelse.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Taushetsplikt | Avbestillingsregler

©2013 Apexklinikken Terapisenter