Hvordan bli en bedre løper?

 

 

Fysiske-, psykiske-, taktiske- og tekniske ferdigheter danner grunnlaget for prestasjonsevnen. Kroppslige egenskaper som høyde, vekt, fettprosent, muskelfibersammensetning og kroppskomposisjon danner grunnlaget, og påvirker kvaliteten og trenbarheten av de øvrige ferdighetene. Løpsøkonomi blir brukt som et indirekte mål på en løpers teknikk, og en løper

med god løpsøkonomi vil ha et relativt lite forbruk av oksygen på en gitt belastning.

 

 

Løpsanalyse

Det finnes ingen vitenskapelig begrunnet løpsteknikk som passer for alle, men en grundig løpsteknikkanalyse kan bidra til at du blir en mer effektiv løper ved å avdekke eventuelle svakheter ved bevegelsesmønsteret. En god løpsteknikk er også viktig for å unngå å pådra seg skader som ofte forbindes med løping. Analysen gjennomføres på tredemølle ved ulike hastigheter hvor løperen filmes og gjennomgås av en fagperson.

 

Teamet består av sportsterapeut, idrettsbiolog og naprapat hvor alle selv er aktive løpere

 

 

Treningsveiledning

Treningsveiledning gir en god innføring i de ulike treningsapparatene og et individuelt tilpasset treningsprogram ut fra egne forutsetninger og målsetting. Du kan velge mellom å booke en enkelt time eller regelmessig treningsveiledning for å sikre god progresjon i treningen. Ønsker du en tettere og mer individuell tilpasset oppfølging kan personlig trening være et godt alternativ.

 

 

Kostholdsveiledning

Ved å kartlegge spisevaner og spisemønstre kan vi gi deg veiledning om hvordan du kan sette sammen et sunt kosthold som inneholder de næringsstoffene som kroppen trenger for å holde seg frisk og gi overskudd. Vi kan også hjelpe deg med hvordan du kan lytte til kroppen for å få en mer balanse i kostholdet, og hvordan du enkelt velger riktige produkter og mengder.

 

Vi tilbyr hjelp, uansett målsetting. Enten det er vektreduksjon, for å forebygge livsstilssykdommer eller å få et mest mulig optimalt kosthold i forhold til trening og konkurranse.

 

 

 

Taushetsplikt | Avbestillingsregler

©2013 Apexklinikken Terapisenter