Oslo Styrkeløftklubb

 

Historie

Oslo Styrkekløftklubb ble stiftet 15.oktober 1977 og har utøvere som deltar på alle nivå, fra ungdom til superveteran, på klubbstevne til verdensmesterskap. I 2013 er det totalt 9 utøvere fra OSK på junior- og seniorlandslagene.

 

OSK har 6 NM gull for lag, 79-80-00-02-04-11. Våre utøvere har vunnet kongepokalen 10 ganger, siste ble vunnet av Kjell Egil Bakkelund i 2013. Kjell Egil ble også verdensmester i styrkeløft i Stavanger 2013.

 

OSK har arrangert 10 Norgesmesterskap, et nordisk, en landskamp, et regionsmesterskap og en lagfinale i benkpress. Neste Norgesmesterskap i styrkeløft vil vi arrangere i samarbeid med Askim SK og Brumunddal AK i 2014.

 

www.oslostyrkeloftklubb.no

 

 

Samarbeid med Apexklinikken

Apexklinikken og Oslo Styrkeløftklubb har innledet et samarbeid der uttøvere fra klubben tilbys rabatterte priser på undersøkelse og behandling hos klinikkens behandlingsteam.

 

For deg som uttøver så er det viktig at du informerer om din tilknytning til OSK ved henvendelse til Apexklinikken slik at våre kollegaer på sentralbordet kan finne frem til første ledige time hos det teamet som følger opp denne avtalen,

 

 

 

Taushetsplikt | Avbestillingsregler

©2013 Apexklinikken Terapisenter