Treningssenter på Apexklinikken

 

Vi har utvidet vårt treningstilbud til å omfatte ca 200 kvm trening. Vi har en topp moderne treningssal med utstyr fra blant annet Technogym og Redcord. I tillegg har vi en gruppetreningssal hvor blant annet Pilates, Redcord og Pust og avspenning timer står på programmet.

 

Følg opp behandlingsopplegget ditt i trygge omgivelser

Tilbudet er rettet mot pasienter som er i behandling, men det vil også være mulig å tegne treningsmedlemskap uten bindingstid for andre som ønsker å trene i våre lokaler. På den måten kan du følge opp ditt treningsopplegg uten å måtte melde deg inn på kostbare treningssenter. Når du er fullstendig rehabilitert kan du velge å fortsette å trene hos oss til de samme gunstige betingelsene, flytte din trening til nærmeste treningssenter eller trene utendørs.

 

Kvalitet i alle ledd av rehabiliteringen

På Apexklinikken sitt treningssenter følger vi opp de samme kvalitetskravene vi har i resten av behandlingsapparatet. Rett diagnose gir optimale resultater. Alle som ønsker kvalifisert hjelp til trening kan booke seg inn hos en av våre behandlere for å gjennomføre en funksjonsanalyse, slik at man kommer i gang med optimalt treningsopplegg fra første dag.

 

Unngå å bruke tid på trening som ikke virker

Trening på et lavpris treningssenter kan kanskje være fornuftig for de som har god erfaring med trening. Trenger du derimot mer kvalifisert hjelp og ønsker å gjøre ting riktig fra første dag, så er kanskje Apexklinikken et bedre alternativ. Våre behandlere har lang erfaring innen diagnostikk og funksjonsvurdering og kan hjelpe deg å sette opp det optimale treningsopplegget. Du kommer derfor i gang med din trening med en gang , og kaster ikke bort tid på å prøve og feile selv.

 

Trening før, under eller etter jobb

Apexklinikken ligger sentralt til på Helsfyr i Oslo , kun få minutters gange unna en rekke næringsbygg med tusenvis av arbeidsplasser . Om du ønsker å trene enten før, under eller etter jobb kan vi tilby deg trening i våre lokaler. Enten du er pasient eller ikke, kan kanskje trening på Apex være noe for deg.

 

Ikke alle føler seg hjemme på SATS / Elixia

Vi skiller oss ut fra de ordinære treningssentrene både når det gjelder kompetanse på teamet og miljøet du trener i. Du trenger ikke slanke deg eller pynte deg for å trene hos oss. Vi har fokus på hva du kan trene og ikke alt du ikke kan trene. Vi finner hvor din kapasitet ligger og bygger opp et treningsopplegg som er bærekraftig og fornuftig for deg.

 

Ingen bindingstid

Vi har introduksjonstilbud på 250 kr pr måned. Ingen bindingstid. Topp kvalifiserte fysioterapeuter og personlige trenere hjelper deg til bedre form, helse og velvære.

 

Personlig trener

Våre personlige trenere hjelper deg å finne tilbake til treningsmotivasjonen.

 

Bruk av personlig trener har blitt stadig mer populært. På Apexklinikken fungerer vår personlige trener både som en "frisktrener" samt en del av rehabiliteringsteamet. Etter ferdig behandling og gjennomført funksjonsanalyse så ønsker mange å finne motivasjon og glede ved det å trene. De fleste ønsker å opprettholde effekten av behandlingsopplegget de har fullført, og en personlig trener hjelper deg videre i dette arbeidet.

 

Les mer om vår personlige trener her.

 

 

Taushetsplikt | Avbestillingsregler

©2013 Apexklinikken Terapisenter