Skip to content

Abel online PT-coaching

Abel er en norsk trening -og kostholdsapp som har tatt landet med storm. Apexklinikken har lenge tilbudt personlig trening av fysioterapeutene våre på klinikken. Nå har vi inngått et samarbeid med Abel og kan tilby online PT-coaching!

Del denne artikkelen
Abel online coaching - Apexklinikken
Hva er Abel online coaching?

Abel er en norsk trening- og kostholdsapp hvor all kommunikasjonen foregår over nettet. Istedenfor å ha fysiske PT-timer kan du ha en «coach» rett i lomma. Her kan du ha alt fra ukentlige, til månedlige «check ins» med coachen din. Du og coachen din diskuterer fremgang, motgang, endringer og eventuelle justeringer i treningen din. Fordelen med Abel online coaching er at det er veldig fleksibelt, og billigere enn vanlig PT-timer.

 
Hvem passer det for?

Dette passer for alle som mangler motivasjon til å trene på egenhånd. Hvis du ønsker å gå ned i vekt, komme i form, løpe maraton eller konkurrere kan en online coach være løsningen. Du vil få et skreddersydd treningsprogram som passer deg, enten om du ønsker å trene på senter, hjemme eller være ute. Du og coachen din kan hele tiden justere belastningen, volumet og frekvensen i treningen din ut ifra hvordan hverdagen ser ut. Hele poenget med Abel er å få de samme fordelene som en PT, men det er mer tidsbesparende og en rimeligere løsning.

 
Abel coaching
Hvordan fungerer Abel online coaching på Apexklinikken?

1. Du bestiller en time på Apexklinikken (som er inkludert i prisen) med en av våre fysioterapeuter/PT-er hvor dere kartlegger din nåværende situasjon. Her diskuterer dere hva slags trening som du ønsker å gjøre, hvor mange ganger i uken, hvilke utfordringer som bør tas hensyn til og andre problemstillinger rundt din treningshverdag.

2. Fysioterapeuten/PTen din setter opp en bruker til deg og går enkelt igjennom appens funksjoner. Her kan dere sammen gå igjennom og sette opp treningsøkter, treningsdager, kommunikasjonsmetode, øvelsesutvalg osv.

3. Du bestemmer selv hvor ofte du ønsker å bli fulgt opp. Du kan velge mellom disse tre pakkene:
• 449kr per måned – Fullt individuelt treningsprogram + Oppfølging en gang i måneden med videosamtale
• 799kr per måned – Fullt individuelt treningsprogram + Oppfølging annenhver uke med videosamtale (anbefalt)
• 1099kr per måned – Fullt individuelt treningsprogram + Oppfølging hver uke med videosamtale

4. Du har i tillegg muligheten til å kommunisere med fysioterapeuten/PTen din via chat hver uke om det er noe som dukker opp.

 

Bestill Abel coaching time hvis dette er noe for deg. Eller ta kontakt med oss på Tlf: 22199070 eller mail: kontakt@apexklinikken.no for mer informasjon.

 
Del denne artikkelen

Be om vårt nyhetsbrev

Motta nyttige tips og tilbud