Skip to content

Løpetrening for bedrifter

Still godt forberedt til vårens bedriftstafetter - minsker skader, gir bedre opplevelse og bedre resultater!

Del denne artikkelen

Apexklinikkens fysioterapeut, Håkon Morken,  er en av Norges beste sprintere! Håkon har en rekke medaljer fra NM i både junior- og seniorsammenheng. I tillegg har han løpt for Norge på 4×100 meter i EM. Han brenner for løping, og har unik kunnskap om løpetrening og løpeskader. 

Nå tilbyr han bedrifter å melde seg på løpekurs, slik at så mange som mulig stiller godt forberedt til vårens vakreste eventyr – Holmenkollstafetten, eller andre stafetter.

 

Teambuilding

– Å delta på stafett er en unik mulig til positiv teambuilding i bedriften, sier Håkon. – Velger bedriften i tillegg å melde seg på løpekurs øker både motivasjons- og treningslyst. Samtidig som man helt åpenlyst blir bedre forberedt til selve løpet.

Håkon har jobbet som løpeinstruktør for både bedrifter og privatpersoner, og vet hva som skal til for å sikre en god løpeopplevelse. – Bedre forberedelse gir en mer positiv opplevelse for hele laget. Det forbedrer samholdet og trigger konkurranseinstinktet.

Tilpasset opplegg

Håkon kan lage et tilpasset opplegg som både passer de ansatte, ambisjonene og bedriften.– Vi har alle muligheter på klinikken og i vårt nærområdet. I tillegg til å holde løpetreninger utendørs, kan vi også teste de ansattes maksimale oksygenopptak på klinikken. 

Dette gir oss et presist mål av kondisjonsnivået, og danner grunnlaget for et individuelt tilpasset treningsprogram. En retest for å måle effekten av treningsarbeidet vil være en motivasjonsboost i seg selv.

Skadeforebygging

Alt for mange stiller utrent i bedriftsstafetter. Dette kan gi både skader og en dårlig opplevelse. – Det å trene riktig er viktig! sier Håkon. – Og det er viktig å ta utgangspunkt i det nivået den enkelte er på. Ønsker bedriften ekstra fokus på skadeforebygging implementeres dette i treningsøktene. 

Og ønsker den enkelte ansatte et eget opplegg er det bare å ta kontakt. Er du skadet nå, er det fortsatt tid til å bli skadefri før startskuddet går i midten av mai, avslutter han.

Ta kontakt med Håkon på tlf 47340405 eller epost: hakon@apexklinikken.no hvis du er interessert i at din bedrift skal stille bedre forberedt på vårens stafetter!

Del denne artikkelen

Be om vårt nyhetsbrev

Motta nyttige tips og tilbud