Skip to content

Nytt Crossfitsamarbeid

Vi har i flere år hatt et tett samarbeid med en av verdens beste Crossfitutøvere, Kristin Holte. Nå har vi inngått nye crossfitsamarbeid med flere av Norges beste innen denne populære idrettsgrenen.
Del denne artikkelen

Apexklinikken fungerer som støtteapparat for både mosjonister og toppidrettsutøvere. Vi forebygger skader, finner nøyaktig diagnose og gjennomfører effektiv skadebehandling for å få utøvere tilbake til trening og konkurranser raskest mulig. 

 

 

Kristin Holte, verdens nest beste

Crossfitsamarbeid | Nytt fra klinikken

Vi er superstolte av å samarbeide med Kristin Holte som endte på en ekstremt imponerende 2.plass i CrossFit Games 2019 «fittest woman on earth»! Dette er en utrolig prestasjon i en idrett hvor konkurransen bare blir tøffere og tøffere for hvert eneste år!

Vi har samarbeidet tett med Kristin siden 2013 og er hennes støtteapparat både når det gjelder forebygging av skader, behandling og oppfølging av henne som utøver

Mathilde Øyen Garnes

Crossfitsamarbeid | Nytt fra klinikken

Matilde er fysioterapeut, CrossFit Coach og kostholdsveileder på siden av idrettskarrieren. Hun startet med CrossFit/Functional Fitness for 3-4 år siden. Matilde er nåværende norgesmester i Functional Fitness (2019) og har i tillegg en gullmedalje i VM (team Norway) og en bronsemedalje i VM (individuelt). I Open 2020 kom hun på en 42.plass i verden og en 2.plass i Norge bak vår andre CrossFit-atlet Kristin Holte. Matilde satser i år på å kvalifisere seg til CrossFit Games og vi gleder oss til å hjelpe henne på veien videre som idrettsutøver!

 

Emilie Tønnesen og Mathias Berg

Crossfitsamarbeid | Nytt fra klinnikken
Emilie er treningsgal og coach på CrossFit Sandvika. Hun konkurrerer også og er topp 30 i Norge, men satser ikke like mye som Matilde. Hun har likevel en stor standing i miljøet. Matias Berg er coach på CrossFit Oslo og konkurrerer sammen med Emilie og de var nr 2 i en combine sanksjonert event i Frankrike for noen uker siden.

Bettina Isabell Kojan

Crossfitsamarbeid | Nytt fra klinikken

Bettina jobber som CrossFit coach på Crossfitoslo og Crossfityggdrasil, og jobbet som personlig trener i over 5 år. I tillegg er hun godt i gang med en bachelorgrad i livsstilsendring og folkehelse. Dette er gode verdier vi ønsker å slutte oss til.

Som coach er hun opptatt av å formidle viktigheten av å ta vare på kroppen, holde seg frisk og skadefri. Hun sier selv om samarbeidet: «Vi fungerer best på denne måten, om det så er i hverdagsrutiner eller på trening under press i søken etter progresjon. Jeg ønsker å følge mine egne råd og har derfor inngått et samarbeid med Apexklinikken! Her føler jeg meg ivaretatt av dyktige behandlere og fagpersoner som virkelig kan det de praktiserer. Nå ser jeg frem til et tett og faglig samarbeid mot et skadefritt år!»

Del denne artikkelen

Be om vårt nyhetsbrev

Motta nyttige tips og tilbud