Forceframe

Optimaliser prestasjon og rehabilitering hos oss!

I den stadig utviklende verden av rehabiliteringsteknologi har vi på Apexklinikken anskaffet oss ForceFrame, som er en del av VALD Performance sitt produktutvalg. ForceFrame er en kraftplattform med sensitive sensorer som gir nøyaktige biomekaniske data ved å måle kraft og power i sanntid. Denne nøyaktige datainnsamlingen gir våre fysioterapeuter muligheten til å analysere maksimal kraft, krafthastighet, ubalanser og sideforskjeller hos pasienter og utøvere.

Hvordan brukes ForceFrame?

I en slik skanning vil våre fysioterapeuter innledningsvis gjøre en fullverdig undersøkelse av dine plager. Deretter kan vi bruke forceframe til å identifisere dine svakheter i et skadet ledd eller muskel. Forceframes nøyaktige målinger vil gjøre det mulig å skreddersy rehabiliteringsprogrammer som er enda mer presise og målrettede. Dette bidrar til å effektivisere rehabiliteringen og redusere skadetiden. ForceFrame lagrer all data og sammenligner resultatene fra gang til gang. På denne måten kan vi lettere observere dine progresjoner underveis i opptreningen din.

MANGFOLDIGE BRUKSOMRÅDER

En av de mest imponerende egenskapene til ForceFrame er dens allsidighet. Uansett om det brukes for idrettsprestasjonsanalyse, rehabilitering eller tilpasning av opptrening, er ForceFrame et omfattende verktøy for å kartlegge pasienten eller utøverens fysikk. I tillegg er apparatet svært anvendelig og tidseffektivt å bruke. Kraftsensorene i ForceFrame er mye mer presist enn hva et håndholdt dynamometer kan tilby.

Eivind leser av testresultat i forceframe
test av armstyrke i i forceframe
oversiktsbilde av test av håndstyrke

Idrettsprestasjons-analyse

Når det gjelder idrettsprestasjonsanalyse gir ForceFrame muligheten til å evaluere utøveres kraftytelse på et mye høyere nivå. Ved å identifisere svakheter og områder for forbedring kan vi tilpasse treningsprogrammer for å maksimere effektiviteten og minimere risikoen for skader. Apparatet kan måle muskelkraft i både skuldre, albue, hofte, knær og ankler.

ForceFrame har raskt blitt et avgjørende verktøy innen trenings- og rehabiliteringsfeltet. Med fokus på nøyaktige biomekaniske data, allsidighet og brukervennlige design gir ForceFrame oss på Apexklinikken et kraftfullt verktøy for å optimalisere din rehabilitering eller prestasjon!

BESØKSADRESSE
Fyrstikkalléen 3b, 6.etg.
Inngang Svovelstikka
Helsfyr
0661 Oslo
22199070
kontakt@apexklinikken.no

AVBESTILLINGSREGLER
Vår avbestillingsfrist er 24 timer. Timer første dag etter helg/helligdag må avbestilles senest kl 11.30 arbeidsdagen før. Timer som er avbestilt senere enn dette vil bli belastet

ÅPNINGSTIDER
Telefon og resepsjon:
Mandag tom torsdag kl 8.30-16.00 Fredag kl 8.30-15.00

Treningsstudio:
Mandag tom torsdag kl 8.00-18.00
Fredag kl 8.00-15.00

Terapeutene er tilgjengelig utover disse åpningstidene – sjekk timebooking på nett eller resepsjonen