Skip to content

Idrettens Helsesenter

De fleste idretter som har lisens har forsikring og samarbeid med Idrettens Helsesenter (IHS). To av våre behandlere er tilknyttet Idrettens Skadetelefons behandlernettverk. Skadetelefonen er en del av Idrettens Helsesenter som bistår utøvere i forbindelse med skade.

Del denne artikkelen
Behandlernettverk

Kiropraktor Tor Smeby og fysioterapeut Eivind Benjamin Bjørgo er tilknyttet Idrettens Skadetelefons behandlernettverk. Skadetelefonen er en del av Idrettens Helsesenter som bistår utøvere i forbindelse med skade. 

Det vil si at hvis du er med i en idrett som samarbeider med Idrettens Helsesenter kan du få behandling hos Tor eller Eivind. Det er viktig at du har fått opprettet en sak og har fått godkjent behandling før du setter opp time. Du må legge ut for behandlingen, men du vil da få det dekket av forsikringsselskapet i forhold til hva forsikringsselskapet/IHS har gitt behandlingsrammer for.  

 
Eivind Benjamin Bjørgo
Gjelder de fleste idretter

De fleste idretter har samarbeid med Idrettens Helsesenter; Bandy, boksing, bryting, cricket, dans, e-fotball, fotball, friidrett, ishockey, judo, kickboksing, Norges Functional Fitness forbund, OBIK, orientering, padling, roing, rugby, ski, skiskyting, skøyter, squash, svømming, triathlon, vannski og wakeboard, og volleyball. I tillegg har all barneidrett under 13 år avtale.

Lisens hos et av idrettens særforbund med avtale med Idrettens Helsesenter vil kunne dekke utredning og behandling i henhold til gjeldende vilkår. Her er oversikten over særforbund med avtale. Dette inkluderer også billeddiagnostiske utredninger som røntgen/MR-/CT-/ultralydsskanning.

Forsikringssak

Hvis det er en skade må den meldes inn til forsikringsselskapet. Alle skader må meldes elektronisk. Det er Skadetelefonen tlf 98702033 som må bestille all utredning og behandling som ønsket dekkes via forsikringen. Se hjemmesiden til Idrettens Helsesenter for ytterligere  informasjon og oversikt over vilkårSjekk gjerne video på hvordan du går frem. 

Del denne artikkelen

Be om vårt nyhetsbrev

Motta nyttige tips og tilbud