Skip to content

Koronaviruset

Vi følger råd og krav fra FHI. Hoveddelen av klinikken er nå midlertidig stengt. Fysikalsk medisiner er unntatt og tar imot pasienter for vurdering og behandling.

Del denne artikkelen
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Koronavirus | nytt fra klinikken

Helsedirektoratet har vedtatt en utvidelse av stengingen av en rekke virksomheter tom 13.4. Dette gjelder bl.a. fysioterapeut, manuellterapeut, kiropraktor, psykolog, naprapat, osteopat, helsecoach, ernæringsrådgiver og trening.

Det er åpnet opp for at psykologer kan ha fysiske samtaler, men det er videokonsultasjoner som blir anbefalt av helsemyndighetene. Det er også andre yrkesgrupper som nå tilbyr videokonsultasjoner, sjekk timebestilling på nett eller ring resepsjonen på tlf 22199070.

Alle pasienter vil bli kontaktet for ombooking av time, ev avtale om telefon- eller videokonsultasjon.

 

Legespesialister

Legeforeningen har anbefalt legespesialister i privat praksis å holde åpent for å avlaste fastlegene, legevakter og spesialisthelsetjenesten med viktige samfunnskritisk oppgaver innen helse. Fysikalsk medisiner er derfor på jobb og tar imot pasienter for utredning og behandling, inntil ev nye retningslinjer kommer fra FHI.

Våre forholdsregler

Vi har igangsatt nye rutiner når det gjelder hygiene og desinfisering. Det betyr at vi ikke håndhilser, bruker hansker og munnbind der det er nødvendig, og har ekstra fokus på hånd- og generell hygiene. Stolene er satt litt fra hverandre og lesestoff fjernet. Timene er kortere og det holdes mer avstand.

De som har karantene

Folkehelseinstituttet har definert hvilke grupper som bør ha hjemmekarantene. Denne gruppen kan ikke oppsøke klinikken i karantenetiden, hverken for trening eller som pasient. Dette gjelder de som har hatt nærkontakt til bekreftet tilfelle, helsepersonell som er husstandsmedlemmer til mistenkte tilfeller, og alle personer som har vært i områder med utbredt spredning av koronavirus. 

Mistanke om smitte

Personer som mistenkes for å ha koronaviruset kan ikke oppsøke klinikken, hverken for trening eller som pasient. 

Sjekk nettsiden til Folkehelseinstituttet for mer informasjon.

Korona og injeksjoner

Har du vært syk med koronavirus eller annen infeksjonssykdom så anbefales det at du ikke får kortisoninjeksjon før du har vært frisk i 4 uker. 

Del denne artikkelen
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Be om vårt nyhetsbrev

Motta nyttige tips og tilbud

20%

rabatt

På PT-pakker i februar og mars for nye kunder