Skip to content

Koronaviruset

De ekstraordinære smittevernreglene er nå over, og vi går tilbake til vanlige smittevernrutiner. Det må fortsatt være 2-3 uker mellom koronavaksine og kortisoninjeksjon.

Del denne artikkelen
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Koronavirus | nytt fra klinikken

Regjeringen iverksatte «normal hverdag med økt beredskap» 25. september kl. 16.00. Alle restriksjoner innenlands fjernes, med unntak av kravet om å gå i isolasjon hvis du er syk. Dersom du får symptomer på luftveisinfeksjon, bør du fremdeles teste deg. Det gjelder også vaksinerte.

Hvis du har lette symptomer på forkjølelse kan du gå på jobb og også komme til time.

Eventuell avbestilling av timen må skje senest 24 før.  

Vi fortsetter med de gode smittevernreglene vi hadde før pandemien startet. 

Korona og injeksjoner

Har du vært syk med koronavirus eller annen infeksjonssykdom anbefales det at du ikke får kortisoninjeksjon før du har vært frisk i 4 uker. Det må være 2-3 uker mellom kortisoninjeksjon og koronavaksine. Ring til resepsjonen 22199070 hvis du lurer på noe angående dette!  

Er du smittet av korona og har vært på klinikken?

Hvis du blir smittet med korona, må du isolere deg for å unngå å smitte andre.  

Det anbefales at uvaksinerte som bor sammen med en som er blitt smittet, tester seg eller går i karantene. Det gjelder uavhengig av om man får symptomer eller ikke. Andre uvaksinerte nærkontakter trenger ikke å gå i karantene, men bør ta en test.

Ta kontakt med oss hvis du har vært her 48 timer før du fikk symptomer, eller 48 timer fra prøvetaking uten at du har symptomer

Del denne artikkelen
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Be om vårt nyhetsbrev

Motta nyttige tips og tilbud