Skip to content

Øker tilbudet på ortopediske vurderinger

Vi har knyttet til oss en ny ortoped, Dr. Mentor Fejzulai, og kan nå tilby ortopediske vurderinger hver fredag.

Del denne artikkelen
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Hva er en ortoped?

En ortoped er det samme som en kirurg. Ortopedi dreier seg om utredninger og eventuelle kirurgiske behandlinger av lidelser i ledd, muskler og skjelett. Faget inkluderer traumer, proteser, kikkhullskirurgi i alle ledd, ryggkirurgi, hånd- og fotkirurgi samt idrettsskader.

Jobber tverrfaglig

Hos oss jobber ortopeden i team med de andre spesialistene for å vurdere om kirurgi kan være en løsning dersom ikke konservativ behandling har ført frem. I alle tilfeller (utenom akutte traumer), ønsker man alltid at konservativ behandling skal forsøkes i et lengre tidsrom før en henvises til ortoped.

Injeksjoner er ofte en viktig del av ortopedens verktøy for utredning og behandling, og dette gjøres i samråd med injeksjonsteamet på klinikken.

Vurdering og henvisning

Ortopeden skal gi innblikk i kirurgiske behandlingsalternativer og kan eventuelt bidra med henvisninger videre til offentlig eller privat sykehus. I mange tilfeller er ikke kirurgi løsningen på pasientens problemer, og da er det ortopedens ansvar å forklare pasienten dette på en forståelig måte og komme med andre behandlingsalternativer.

Timebestilling

Dr. Tom Henry Sundøen og Dr. Mentor Fejzulai jobber annenhver fredag på klinikken.

Her kan du raskt og enkelt bestille time hos ortopedene.

Del denne artikkelen
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Be om vårt nyhetsbrev

Motta nyttige tips og tilbud