Skip to content

Physio Network sikrer faglig oppdatering

Flere av terapeutene på Apexklinikken har nå blitt en del av Physio Network. Nettverket sørger for å gi medlemmene det siste og beste innen nyeste forskning.

Del denne artikkelen
Avgjørende for god oppfølging

Medlemskapet er en investering i tid og penger. Fysioterapeut Stian Christophersen forteller at dette er en bevisst satsning på klinikken.  – Medlemskapet i Physio Network gjør det atskillig lettere for oss som jobber i klinikken å hele tiden være oppdaterte klinikere. Vi mener oppdatering på den siste forskningen er avgjørende for å kunne gi pasientene våre den beste oppfølgingen.

Lettere å holde seg oppdatert

– Det publiseres en enorm mengde forskning innenfor diagnostikk og behandling av muskel- og skjelettrelaterte plager hver eneste måned. Og det er en utfordring for oss terapeuter å være up-to-date med den nyeste og beste forskningen på fagfeltet, forteller Stian. 

– Physio Network summerer opp mye av denne forskningen og presentere den og dens nytteverdi for oss.  Dette gjør det atskillig lettere for oss som jobber i klinikken å hele tiden være oppdaterte.

Nyeste forskning hver måned

– Physio Network har en stall av meget kompetente klinikere og akademikere som samler og presenterer den nyeste forskningen på en rekke områder. Dette gjelder både innenfor diagnostikk, behandling, trening, kommunikasjon, smertefysiologi og klinisk resonering, forteller Stian. Oppdateringene kommer hver eneste måned.

Del denne artikkelen

Be om vårt nyhetsbrev

Motta nyttige tips og tilbud