Skip to content

Satser på Helsfyr i 10 nye år

Apexklinikken satser på Helsfyr i 10 nye år – og fortsetter videreutviklingen og veksten innen spesialiserte, supplerende helsetjenester.

Del denne artikkelen

Klinikken er et privat tilbud med spesialister på en rekke felt innen muskelskjellettplager og psykiske lidelser. Den har plassert seg både i primærhelsetjenesten og i leddet mellom denne og spesialisthelsetjenesten (sykehusene). Nå har klinikken blitt  det regionale spesiallistsenteret på Østlandet. Klinikken har Norges største miljø innen bruk av diagnostisk ultralyd ved siden av klinisk undersøkelse.

Har tro på Helsfyr

Nå har klinikken forlenget leieavtalen i Fyrstikkalléen 3, der den disponerer ca 1000 kvm med treningsfasiliteter og 22 behandlingsrom med ca 25 medarbeidere – med 10 nye år.

– Vi trives veldig godt på Helsfyr. Områdets helt unike tilgjengelighet via all typer kollektivmidler blir bare viktigere og viktigere for klinikkens ansatte, pasienter og samarbeidspartnere. Vi har viktige samarbeid med en rekke ulike aktører i nærheten – og det er veldig spennende å være med på områdets raske forvandling mot en mer levende del av byen,  sier Kari Dahl Gullikstad, assisterende daglig leder ved klinikken.

 
Ønsker flere bedriftsavtaler

Gullikstad forteller videre at de har bedriftsavtaler, både i forhold til forebyggende helse og sykefraværsoppfølging ved arbeidsplassene. – Vi har kapasitet til flere bedriftsavtaler og ser derfor med glede på alle de nye bedriftene som etablerer seg i nærheten.

Les hele intervjuet på Bryn-Helsfyr

Del denne artikkelen

Be om vårt nyhetsbrev

Motta nyttige tips og tilbud