Skip to content

Småkirurgi – nytt tilbud på klinikken!

Vi utvider tilbudet vårt med småkirurgi!

Del denne artikkelen
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Vi har knyttet til oss Dr. Kristinn Eiriksson som er Spesialist innen Generell- og Gastroenterologisk kirurgi og bygger ut med en liten operasjonssal. Inntil den er klar tar Eiriksson imot pasienter til undersøkelse og utredning. Mageplager, lyske, tarm og brokk vil være hans hovedområde.

 
Fra Volvat

Til daglig jobber Dr. Eiriksson på Volvat med fedmekirurgi, brokk kirurgi,  galleveislidelser, endetarms problematikk og utredning av generelle magesmerter. Han har bred erfaring med behandling av brokk; Ventral-, arr-, navle og lyske/lår brokk. Hvert år gjennomfører han mellom 100 -150 laparoskopsike lyskebrokk operasjoner (TEP) i privat regi, per år.

Mindre operasjoner

På Apexklinikken skal Dr. Eiriksson jobbe med gastroenterologiske undersøkelser, og utfører mindre operasjoner som inngrodde negler, fjerning av føflekker, fjerning av lipom, talgcyster og andre hud forandringer.

Åpner for spennende, tverrfaglig samarbeid

– Med Dr. Eiriksson på laget har vi nå en fagkompetanse hvor vi kan samarbeide om nye pasientgrupper, bl.a. pasienter med ACNES (abdominal cutaneus nerve entrapment syndrome), som er en perifer nerveavklemming som kan stå for så mye som 30 % av alle tilfeller av diffuse magesmerter, forteller vår osteopat Lars Martin Fischer. Han utdyper ved å forklare at ACNES oppstår ved at en hudnerve kan komme i klem der den trer ut gjennom abdominalveggen og kan behandles med lokalbedøvelse eller botox, fortrinnsvis ved en ultralydveiledet injeksjon.

Del denne artikkelen
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Be om vårt nyhetsbrev

Motta nyttige tips og tilbud