Ultralydveiledet injeksjoner

Ultralydveiledet injeksjonsterapi

Ultralydveiledet injeksjonsterapi kan i noen tilfeller være hensiktsmessig for enkelte problemstillinger. En grundig klinisk undersøkelse, ditt skadeforløp og symptombilde, samt tidligere behandlinger og ultralyddiagnostikk vil legges til grunn for valg av behandling.

I de aller fleste tilfeller ønsker man at konservativ behandling er forsøkt før en injeksjon vurderes. Eksempler på dette er avlastning, sykemelding, tilpasset trening, manuell behandling som massasje eller mobilisering, dry needling, ergonomiske tilpasninger, aktivitetsstyring eller ESWT/rESWT(trykkbølge/sjokkbølge.

Vi setter alle injeksjoner ultralydveiledet, dette for å sikre presis behandling. Forskning viser at selv erfarne injeksjonsterapeuter kun treffer rett sted med 50 % av sine injeksjoner dersom ultralyd ikke benyttes. Mange får også injeksjoner på feil grunnlag. Dette kan være to av årsakene til at kortisoninjeksjoner har fått et dårlig rykte.

Apexklinikken er til enhver tid oppdatert på det siste innen forskning, metoder og teknikker, noe som sikrer deg som pasient best mulig behandling.

Vi tilbyr følgende injeksjoner: kortison, hyaluronsyre, PRP, proloterapi, lokalbedøvelse, botox, kalkskylling og ultralydveiledet dry needling av kroniske tendinopatier.

Du kan lese mer om injeksjoner på denne siden.