Skip to content

Fritt behandlingsvalg - undersøkelse og henvisning

Fritt behandlingsvalg betyr at du selv kan velge hvor du vil ha behandling i spesialisthelsetjenesten. Prisen er den samme, uavhengig om du velger offentlig eller privat tilbud, men veldig ofte er det kortere ventetid på private klinikker. Vår samarbeidsklinikk Colosseum Faust har Fritt behandlingsvalg på en rekke operasjoner og undersøkelser. Du kan sette opp konsultasjon her hos oss så kan vi utrede og veilede deg i prosessen.

Ditt valg

Veldig mange er ikke klar over at de ikke trenger å stå i lang kø for å få tatt en operasjon eller undersøkelse. En del operasjoner og undersøkelser er satt bort på anbud til private klinikker fordi de offentlige sykehusene ikke har kapasitet til å ta alle operasjonene selv. Det betyr at du har muligheten til å få operasjon mye raskere på en privat klinikk for samme pris som du hadde betalt på et offentlig sykehus. 

Bli frisk nå!

Hvis du allerede har en henvisningen til offentlig sykehus kan du ta den med dit du selv foretrekker å bli behandlet, enten det er et offentlig eller privat helseforetak. Hvis du trenger å bli utredet og sjekket om operasjon er riktig for deg, har vi et spesialistteam på Apexklinikken som undersøker deg og kommer med forslag til behandling, ev henviser og veileder deg i den raskeste prosessen til å bli frisk. For disse konsultasjonene betaler du våre vanlige satser, men du får til gjengjeld time med en gang.

Ortopedi

Colosseum Faust har også avtale om Fritt behandlingsvalg for operasjon for triggerfinger, ganglion (fot og hånd), fjerning av metall (arm/skulder, hofte/kne/fot), Hallux Valgus, hammertå. Nevrinom – Mortons metatarsalgi, Inngrodd negl, Karpal tunnel syndrom og slitasje i tommelens rotledd. Hvis du ønsker undersøkelse, diagnose og ev henvisning til operasjon for Fritt behandlingsvalg kan du bestille time hos en i spesialistteamet på Apexklinikken.

Du kan lese mer om Fritt behandlingsvalg på Helsenorge.no 

Intervju om Fritt behandlingsvalg på www.bryn-helsfyr.no