Helsecoach

Helsecoach

Målet med helsecoaching er bedre fysisk og mental helse. Det er flere utdannelser som gir tittelen helsecoach. Vår helsecoach er utdannet ved Axelssons Body Work School og har tittelen Helsecoach MNFF (tidligere friskvernskonsulent).

Helsecoach MNFF er underlagt loven om alternativ behandling og er et supplement til autorisert helsepersonell. Utdannelsen omhandler bl.a. stresshåndtering/individ-og gruppeutvikling/kommunikologi, coaching/friskvernspedagogikk, klassisk massasje, anatomi, fysiologi, treningslære, yoga og meditasjon, kosthold og ernæring, ergonomi i arbeidsmiljøet og komplementær og alternativ medisin.

Det er mange måter en helsecoach kan hjelpe og bistå i helseforbedringsprosesser, felles er en helhetlig tilnærming. Vår helsecoach er mindfulnessinstruktør, og jobber i hovedsak med stresshåndtering. Timene tilpasses hver enkelt og kan inneholde avspenning, mindfulnesstrening (meditasjon og kroppsskanning inkl lydfiler) og samtale/coaching.

Mindfulness har vist seg å være svært virkningsfult for å redusere stress, gi bedre søvn, redusere smerte og sette i gang gode prosesser som både gir mer  livsglede og livskraft.

Vår helsecoach tilbyr også antistressmassasje.

© Kopirett - apex@web | Nettstedet er utviklet av Din Digitale Butler - www.dindigitalebutler.no