Massasjeterapeut

Massasjeterapeut

Massasje fremmer helse og velvære, øker blodsirkulasjonen og har en avspennende effekt. Massasje har røtter langt tilbake i tid, og regnes som verdens eldste behandlingsformer.

Hos oss benytter flere yrkesgrupper massasjeteknikker i sin behandlingsform, og flere utdanninger har massasje som et eget fagfelt. Både fysioterapeutene, naprapaten, manuellterapeutene, samt vår helsecoach tilbyr massasje.

Klassisk massasje benyttes for å redusere smerte og muskelspenninger, stimulerer blod- og lymfesirkulasjonen, regulerer hormonbalansen og reduserer stress.

Antistressmassasje legger vekt på avspenning, og det brukes klassiske grep med fokus på tilstedeværelse. Terapeuten jobber i takt med pusten. Målet er avkobling og stressreduksjon.

Idrettsmassasje benyttes for å løsne opp spent og øm muskulatur. Idrettsmassasje benyttes om du ønsker og tåler en dypere massasje, og gjerne før eller etter en stor fysisk påkjenning, f.eks. en konkurranse. Massasje kan redusere restitusjonstid og forebygge skader i muskulaturen. Idrettsmassasje bygger på klassisk massasje, men det brukes ofte mer kraft og intensitet.

Våre terapeuter vil alltid tilpasse massasje utifra dine behov og eventuelle plager.

© Kopirett - apex@web | Nettstedet er utviklet av Din Digitale Butler - www.dindigitalebutler.no