Skip to content
Personlig trener | Apexklinikken

Personlig trener

Hos oss er det fysioterapeuter og osteopat som er personlig trenere. De hjelper deg å nå dine mål uansett hva det er! Viktige mål kan være å få bedre helse, bedre balanse eller prestere bedre.

Det er fysioterapeutene Nikolai H. Bjerkestrand, Håkon Morken, Andrea W. Kulseng og Eivind Bjørgo og osteopat Sara Bianca Gilje som tilbyr personlig trener-timer. De starter på ditt nivå og finner den treningen som gjør at du når målet ditt. Treningen skal gi deg et repertoar av øvelser, gi deg glede og indre motivasjon.

Her på Apexklinikken har vi fokus på trening som kan hjelpe med å unngå eller å forebygge skader, opptrening etter skader eller i forhold til ulike sykdommer. Vi samarbeider også med de andre behandlerne på klinikken.

Vi har et tett samarbeid med vår ernæringsfysiolog, da trening og kosthold henger nøye sammen.  Personlig trening er for alle, se på det som en investering i forbedring av helsen din!

Timene er på 60 minutter og foregår i en av de største klinikktreningsalene i Oslo.

Testing er viktig og motiverende for å måle fremgang. Vi har noen av de beste testapparatene som finnes: Quantum 1080, Fitlight Trainer, VO2-max, Laktatprofiltest, løpsanalyse og Tanita.S