Skip to content

Personlig trener

Hos oss er det fysioterapeuter som er personlig trenere. De hjelper deg å nå dine mål uansett hva det er! Viktige mål kan være å få bedre helse, bedre balanse eller prestere bedre.

Det er fysioterapeutene Nikolai H. Bjerkestrand, Eivind Bjørgo og Iselin Caroline Kirkaune som tilbyr personlig trener-timer. Iselin er med i kvinnehelseteamet og har også PT for gravide. De starter på ditt nivå og finner den treningen som gjør at du når målet ditt. Treningen skal gi deg et repertoar av øvelser, gi deg glede og indre motivasjon.

Her på Apexklinikken har vi fokus på trening som kan hjelpe med å unngå eller å forebygge skader, opptrening etter skader eller i forhold til ulike sykdommer. Vi samarbeider også med de andre behandlerne på klinikken.

Personlig trening er for alle, se på det som en investering i forbedring av helsen din!

Timene er på 60 minutter og foregår i en av de største klinikktreningsalene i Oslo.

Testing er viktig og motiverende for å måle fremgang. Vi har noen av de beste testapparatene som finnes: CPET – avansert hjerte- og lungetestQuantum 1080, Fitlight Trainer, løpsanalyse og Tanita.S

Abel - online PT

Ønsker du å trene online? Nå er det mulig å ha en PT fra Apexklinikken samtidig som du trener online! Abel er en norsk trening- og kostholdsapp hvor all kommunikasjonen foregår over nettet. Istedenfor å ha fysiske PT-timer kan du ha en «coach» rett i lomma. Her kan du ha alt fra ukentlige, til månedlige «check ins» med coachen din. Du og coachen din diskuterer fremgang, motgang, endringer og eventuelle justeringer i treningen din. Fordelen med Abel online coaching er at det er veldig fleksibelt, og billigere enn vanlig PT-timer. 

Våre PT-er er fysioterapeuter