Det er enkelt å komme seg til Apexklinikken

Vi holder til i Fyrstikkalléen 3b på Helsfyr (0661 Oslo). Det er det karakteristisk grønne bygget som ligger inntil motorveien, rett ovenfor Oslo Voksenopplæring og Fyrstikktorget. Nå er det en stor byggeplass med høye kraner ved siden av bygget.

Inngangen er fra Svovelstikka.

Adkomst med bil
Kommer du med bil kan du parkere på Fyrstikktorget. Betaling med kort eller betalingsapp. Gå deretter ned bakken og over veien til det grønne, høye bygget mot E6. Vi holder til i 6. etg i oppgang B.

Adkomst med T-bane
Linje 1,2,3 og 4 går til Helsfyr T. Gå ut utgang Fyrstikktorget (til høyre når du kommer fra sentrum). Gå til venstre mot Fyrstikktorget når du kommer ut, kryss gangfeltet, følg Grensesvingen nedover og ta til høyre inn Svovelstikka. Klinikken ligger nå på venstre hånd i 6. etg, oppgang B i det grønne bygget.

Adkomst med buss
Det er mange busser som stopper i nærheten av klinikken. Buss 21 og 28 stopper på bussholdeplassen Fyrstikktorget. Gå nedover Grensesvingen, mot sentrum/Fyrstikktorget, ta deretter til høyre inn Svovelstikka. Klinikken ligger nå på venstre hånd i 6. etg, oppgang B i det grønne bygget.

Buss 37 og flere andre busser som kommer fra sentrum og sørfra stopper på den andre siden av motorveien. Gå under E6 ved å gå ned gjennom Helsfyr T-bane plattform, følg anvisningen fra T-banen.

Flybussen fra Gardermoen, og en del andre busser (de grønne) som kommer nord fra, stopper ved Narvesen/Kiwi, følg anvisningen fra T-banen. For reisetips, se ruter.no

Fyrstikkalleen 3B

Adkomst med Taxi
På grunn av riving/bygging på nabotomten er det dessverre ikke mulig å kjøre frem til døren. Taxien må stoppe i Svovelstikka ved trapp/rullestolrampe. Hvis du trenger å bli kjørt helt frem kan du bli avlevert ved innkjøringen til garasjen.

Denne inngangen betinger at en fra klinikken må komme ned og låse deg inn med kodekort, og må derfor benyttes kun når det er nødvendig. Ring resepsjonen på 22199070 eller ta direkte kontakt med din terapeut når du nærmer deg ankomst.