Vi søker etter fysioterapeutvikar

Vår dyktige fysioterapeut Anne Langsveen går snart ut i svangerskapspermisjon og søker i denne anledningen om vikar til sin praksis.
Vikariatet har oppstart mars 2019, men med eventuelt noe deltid/fulltid allerede fra februar. Vikariatet vil ha en varighet på 13 måneder. Kontoret er tilgjengelig fra mandag til fredag og er fullt utstyrt med behandlingsbenk, Redcord og Supersole, samt kontorpult og pc. Leien inkluderer resepsjonstjeneste, treningssal, gruppetreningssal, garderobe/dusj og felles kjøkken. Treningssalen kan benyttes privat.

Vi søker etter en autorisert fysioterapeut som ønsker å bli en del av Apexteamet. Det er ønskelig med utdannelse innen Supersole. Har du ikke dette, men ønsker utdanning innen såleproduksjon, kan vi diskutere kursoppstart til en god pris.
Har du erfaring med Redcord etter neuracmetoden vil dette verdsettes. Vår klinikk benytter ofte ultralyd i diagnostiseringen, og dette kan være en god mulighet til å utvikle deg ytterligere om du allerede har noe erfaring, eller du kan benytte tiden her til å lære noe helt nytt. Det er viktig for oss at du tenker tverrfaglig i din arbeidshverdag da vi har mange ulike profesjoner på klinikken.

Er du den personen vi leter etter?

Ta kontakt med Anne hvis du vil vite mer om vikariatet på tlf 951 21 160 eller anne@apexklinikken.no.

Søknad mottas innen 15.11.18

Send søknaden per mail, eller til:
Langsveens fysioterapi
Apexklinikken
Fyrstikkalleen 3b
0661 Oslo