Skip to content
Fysioterapeut

Vi søker etter manuellterapeut

Vil du være med å videreutvikle vår klinikk? Vi er hele tiden på jakt etter flinke folk. Nå er vi på jakt etter manuellterapeut.

Apexklinikken | hjem

Vår flinke manuellterapeut slutter og vi er på jakt etter en ny manuellterapeut i privat praksis. I første omgang på deltid, med mulighet for heltid etter hvert. Vi har etterspørsel etter manuellterapeut, både privat og fra forsikringsselskapene, og vedkommende vil være alene om å tilby manuellterapi på klinikken. 

Mer enn et lokale

Vi søker etter en manuellterapeut som ønsker privat praksis i et spennende tverrfaglig miljø. Hos oss får du mer enn et lokale, her er vi sammen om å utvikle det vi er opptatt av skal være en klinikk som er sterkt faglig, personlig og nytenkende.

Enkeltstående klinikk

Vår klinikk er enkeltstående, her er det frihet til å skape din egen praksis under ganske tøyelige rammer! Vi er 21 behandlere: Kirurg, ortopeder, fysikalsk medisiner, spesialistteam for ultralyd og injeksjoner, psykologer, fysioterapeuter, kiropraktor, naprapat, osteopat, helsecoach og ernæringsfysiolog.

Sentral plassering

Vi holder til sentralt på Helsfyr. Dette er et knutepunkt for offentlig kommunikasjon, og flybussen fra Gardermoen stopper også her. Både nærområdet, Oslo/Akershus og for noen spesialtjenester; hele landet, er våre kunder. Det skjer mye på Bryn/Helsfyr, og spesielt for Fyrstikkalléen 1-3 hvor 3 nye store bygg med 1500 nye arbeidsplasser sto klart høsten-20.

Konkurransedyktige leiebetingelser

Vi kan tilby konkurransedyktige leiebetingelser som inkluderer resepsjonstjeneste, venterom, felles kjøkken, grupperom/speilsal, treningsstudio (kan benyttes fritt av behandlerne), administrasjon og felles markedsføring. 

Kontakt

Ta kontakt med daglig leder Kjetil Nord-Varhaug på mail: kjetil@apexklinikken.no