Skip to content
Fysioterapeut

Jobbe hos oss?

Vil du være med å videreutvikle vår klinikk? Vi er hele tiden på jakt etter flinke folk.

Psykolog

Er du psykolog som kunne tenke deg å jobbe i privat praksis? Vi har større pågang fra forsikringsselskapene enn vi klarer å dekke.

Mer enn et lokale

Vi søker etter mennesker som har erfaring fra egen praksis og er interessert i å fortsette å bygge business i et spennende tverrfaglig miljø! Hos oss får du mer enn et lokale, her er vi sammen om å utvikle det vi er opptatt av skal være en klinikk som er tverrfaglig, personlig og nytenkende!

Enkeltstående klinikk

Vår klinikk er enkeltstående, her er det frihet til å skape din egen praksis under ganske tøyelige rammer! Vi er ca 20 behandlere: Kirurg, ortopeder, fysikalsk medisiner, spesialistteam for ultralyd og injeksjoner, psykologer, fysioterapeuter, kiropraktor, naprapat, osteopat, manuellterapeuter, helsecoach og ernæringsrådgiver.

Sentral plassering

Vi holder til sentralt på Helsfyr. Dette er et knutepunkt for offentlig kommunikasjon, og flybussen fra Gardermoen stopper også her. Både nærområdet, Oslo/Akershus og for noen spesialtjenester; hele landet, er våre kunder. Det skjer mye på Bryn/Helsfyr, og spesielt for Fyrstikkalléen 1-3 hvor 3 nye store bygg er klare til å ta imot 1500 nye arbeidsplasser våren 2020.

Konkurransedyktige leiebetingelser

Vi kan tilby konkurransedyktige leiebetingelser som inkluderer resepsjonstjeneste, venterom, felles kjøkken, grupperom/speilsal, treningsstudio (kan benyttes fritt av behandlerne), administrasjon og felles markedsføring. 

Kontakt

Ta kontakt med ass.daglig leder Kari Dahl Gullikstad på mail: [email protected] eller 91828330

20%

rabatt

På PT-pakker i februar og mars for nye kunder