Skip to content
Fysioterapeut

Vil du jobbe hos oss?

Vil du være med å videreutvikle vår klinikk? Vi er alltid på jakt etter flinke folk.

Apexklinikken | hjem

Evne til å bygge opp egen praksis

Vi søker etter terapeuter/leger/psykologer som ønsker å ha privat praksis i et spennende tverrfaglig miljø. Har du allerede en praksis og ønsker å flytte denne til Apexklinikken? 

Mer enn et lokale

Hos oss får du mer enn et lokale, her er vi sammen om å utvikle det vi er opptatt av skal være en klinikk som er sterkt faglig, personlig og nytenkende. Vi har et bredt tverrfaglig miljø og har Norges største ultralydteam i privat praksis.

Enkeltstående klinikk

Vår klinikk er enkeltstående, her er det frihet til å skape din egen praksis under ganske tøyelige rammer! Vi er 19 behandlere: Fysikalsk medisiner, spesialistteam for ultralyd og injeksjoner, psykologer, fysioterapeuter, kiropraktor, naprapat og osteopat.

Sentral plassering

Vi holder til sentralt på Helsfyr. Dette er et knutepunkt for offentlig kommunikasjon, og flybussen fra Gardermoen stopper også her. Både nærområdet, Oslo/Akershus og for noen spesialtjenester; hele landet, er våre kunder. Det skjer mye på Bryn/Helsfyr, og spesielt for Fyrstikkalléen 1-3 hvor 3 nye store bygg med 1500 nye arbeidsplasser sto klart høsten-20.

Konkurransedyktige leiebetingelser

Vi kan tilby konkurransedyktige leiebetingelser som inkluderer resepsjonstjeneste, venterom, felles kjøkken, grupperom/speilsal, treningsstudio (kan benyttes fritt av behandlerne), administrasjon og felles markedsføring. 

Kontakt

Ta kontakt med administrasjonsleder Guro Røste Kreppene  på mail: guro@apexklinikken.no

Stian Christophersen er tillitsvalgt, hvis du lurer på noe kan du også ta kontakt med han på mail: stian@apexklinikken.no