Jobbe hos oss?

Vil du være med å videreutvikle vår klinikk? Vi er hele tiden på jakt etter flinke folk.
Vi søker etter mennesker som har erfaring fra egen praksis og er interessert i å fortsette å bygge business i et spennende tverrfaglig miljø! Hos oss får du mer enn et lokale, her er vi sammen om å utvikle det vi er opptatt av skal være en klinikk som er tverrfaglig, personlig og nytenkende!

Manuellterapeut/naprapat/osteopat/fysioterapeut

Vi er på jakt etter en MSK-terapeut som har egen praksis i dag, men som er på jakt etter en ny klinikk å videreutvikle seg i. Du bør være interessert i å bruke ultralyd som diagnoseverktøy da dette er et viktig verktøy for klinikken. Enten at du behersker det og bruker det i din praksis i dag, eller vil investere i å ta utdannelse i det. Det kan også være aktuelt med en relativt nyutdannet terapeut som er veldig motivert til å bygge opp en praksis.

Psykolog

Er du psykolog som kunne tenke deg å jobbe i privat praksis? Vi har større pågang fra forsikringsselskapene enn vi klarer å dekke.

Enkeltstående klinikk

Vår klinikk er enkeltstående, her er det frihet til å skape din egen praksis under ganske tøyelige rammer! Vi er ca 20 behandlere: Kirurg, ortopeder, fysikalsk medisiner, spesialistteam for ultralyd og injeksjoner, psykologer, fysioterapeuter, kiropraktor, naprapat, osteopat, manuellterapeuter, helsecoach og ernæringsrådgiver.

Sentral plassering

Vi holder til sentralt på Helsfyr. Dette er et knutepunkt for offentlig kommunikasjon, og flybussen fra Gardermoen stopper også her. Både nærområdet, Oslo/Akershus og for noen spesialtjenester; hele landet, er våre kunder. Det skjer mye på Bryn/Helsfyr, og spesielt for Fyrstikkalléen 1-3 hvor 3 nye store bygg er klare til å ta imot 1500 nye arbeidsplasser våren 2020.

Konkurransedyktige leiebetingelser

Vi kan tilby konkurransedyktige leiebetingelser som inkluderer resepsjonstjeneste, venterom, felles kjøkken, grupperom/speilsal, treningsstudio (kan benyttes fritt av behandlerne), administrasjon og felles markedsføring.

Kontakt

Ta kontakt med ass.daglig leder Kari Dahl Gullikstad på mail: kari@apexklinikken.no eller 91828330