Skip to content
Fysioterapeut

Vi søker etter manuellterapeut

Vil du være med å videreutvikle vår klinikk? Vi er hele tiden på jakt etter flinke folk. Nå er vi på jakt etter manuellterapeut eller en annen MSK terapeut med opparbeidet praksis.

Apexklinkken

Vår flinke manuellterapeut slutter og vi er på jakt etter en ny. Vi kan også være åpen for en annen type muskel- og skjelett terapeut. Vi ser etter en erfaren person som allerede har en praksis med god kundebase, gjerne innen et spesialistområde.

Ultralydkompetanse

Apexklinikken har spesialisert seg på ultralyd, og vi bruker dette som diagnoseverktøy. Det er en fordel om du allerede bruker dette eller er interessert i å utdanne deg i ultralyd.

Mer enn et lokale

Vi søker etter mennesker som har erfaring fra egen praksis og er interessert i å fortsette å bygge business i et spennende tverrfaglig miljø. Hos oss får du mer enn et lokale, her er vi sammen om å utvikle det vi er opptatt av skal være en klinikk som er sterkt faglig, personlig og nytenkende.

Enkeltstående klinikk

Vår klinikk er enkeltstående, her er det frihet til å skape din egen praksis under ganske tøyelige rammer! Vi er ca 20 behandlere: Kirurg, ortopeder, fysikalsk medisiner, spesialistteam for ultralyd og injeksjoner, psykologer, fysioterapeuter, kiropraktor, naprapat, osteopat, manuellterapeuter, helsecoach og ernæringsrådgiver.

Sentral plassering

Vi holder til sentralt på Helsfyr. Dette er et knutepunkt for offentlig kommunikasjon, og flybussen fra Gardermoen stopper også her. Både nærområdet, Oslo/Akershus og for noen spesialtjenester; hele landet, er våre kunder. Det skjer mye på Bryn/Helsfyr, og spesielt for Fyrstikkalléen 1-3 hvor 3 nye store bygg er klare til å ta imot 1500 nye arbeidsplasser våren 2020.

Konkurransedyktige leiebetingelser

Vi kan tilby konkurransedyktige leiebetingelser som inkluderer resepsjonstjeneste, venterom, felles kjøkken, grupperom/speilsal, treningsstudio (kan benyttes fritt av behandlerne), administrasjon og felles markedsføring. 

Kontakt

Ta kontakt med ass.daglig leder Kari Dahl Gullikstad på mail: [email protected] eller 91828330