Skip to content
Fysioterapeut

Vil du jobbe hos oss?

Vi har stor etterspørsel og trenger flere flinke folk! Nå trenger vi spesielt helsepersonell innen kvinnehelse, og fysioterapeut

APEXKLINIKKEN-92 Fellesbilde 1000

Kvinnehelse

Vi ønsker å komme i kontakt med både fysioterapeuter og annet helsepersonell som kan ha relevant kompetanse for våre team. Spesielt ettertraktet nå er terapeut med kompetanse innen kvinnehelse

Fysioterapeuter

Vi søker også fysioterapeut med god og bred generell kompetanse som kan tilby rehabilitering, manuell behandling og jobbe med blant annet pasienter fra helseforsikring. 

Evne til å bygge opp egen praksis

Har du allerede en praksis og ønsker å flytte denne til Apexklinikken? Ønsker du å bygge opp en egen praksis? Begge deler kan være aktuelt for oss.

Mer enn et lokale

Hos oss får du mer enn et lokale, her er vi sammen om å utvikle det vi er opptatt av skal være en klinikk som er sterkt faglig, personlig og nytenkende. Vi har et bredt tverrfaglig miljø og har Norges største ultralydteam i privat praksis.

Enkeltstående klinikk

Vår klinikk er enkeltstående, her er det frihet til å skape din egen praksis under ganske tøyelige rammer! Vi er 19 behandlere: Fysikalsk medisiner, spesialistteam for ultralyd og injeksjoner, psykologer, fysioterapeuter, kiropraktor, naprapat og osteopat.

Sentral plassering

Vi holder til sentralt på Helsfyr. Dette er et knutepunkt for offentlig kommunikasjon, og flybussen fra Gardermoen stopper også her. Både nærområdet, Oslo/Akershus og for noen spesialtjenester; hele landet, er våre kunder. Det skjer mye på Bryn/Helsfyr, og spesielt for Fyrstikkalléen 1-3 hvor 3 nye store bygg med 1500 nye arbeidsplasser sto klart høsten-20.

Konkurransedyktige leiebetingelser

Vi kan tilby konkurransedyktige leiebetingelser som inkluderer resepsjonstjeneste, venterom, felles kjøkken, grupperom/speilsal, treningsstudio (kan benyttes fritt av behandlerne), administrasjon og felles markedsføring. 

Kontakt

Ta kontakt med daglig leder Kjetil Nord-Varhaug Mail: kjetil@apexklinikken.no eller administrasjonssjef Guro Røste Kreppene guro@apexklinikken.no  for en uforpliktende samtale.  

Stian Christophersen er tillitsvalgt for leietakerne, hvis du lurer på noe kan du også ta kontakt med han på mail: stian@apexklinikken.no