Skip to content

Pasienthistorier

Det aller viktigste for oss er fornøyde kunder, vi er stolte av våre mange gode pasienthistorier.
Hos oss er det enkelt å få hjelp rask – ingen ventetid, ingen henvisning. Nøyaktig diagnose gir rask og riktig behandling.

Del denne artikkelen
Ser hele mennesket

Kom til kiropraktor Cathrine Natland, etter anbefaling fra andre, med en verkende skulder etter et fall året før. Hun gjorde en grundig undersøkelse fysisk, og også med ultralyd. Sistenevnte undersøkelse resulterte i at jeg endelig fikk hjelp og riktig behandling for noe jeg hadde gått lenge med. Skulderen er nå bra og det takket være riktig behandling, og ikke minst råd og veiledning for at skaden ikke skal «blusse» opp igjen. Hun ser hele mennesket og ikke bare den akutte «vondten».

Det er flere hos oss som kan hjelpe

Trenger ikke henvisning fra fastlegen!

For en fantastisk klinikk med så mange flotte og kompetente mennesker!! Har vært til meget stor hjelp på alle måter. Kan anbefale denne klinikken til alle som sliter med noe, det være seg fysisk eller psykisk. Det beste av alt er at du ikke trenger henvisning fra fastlegen! Anbefales!!

MN

Sensasjonelt personell!

Helt utrolig hvor dyktige de er fra konsultasjon til oppfølging og også rehab. Kommer aldri til å dra noe annet sted etter å ha funnet Apexklinikken, sensasjonelt personell!

JK

Faglig kompetent klinikk!

Utrolig bra. Fastlegene burde få øynene opp for denne faglig kompetente klinikken og ikke henvise til steder som ikke har peiling. Brukt utrolig mye tid og penger før jeg kom hit, nå er problemet løst og jeg får topp behandling.

KR

Slapp meniskoperasjon!

Tusen takk for alt, etter å ha blitt feildiagnostisert og satt opp på operasjon for menisk, ble jeg anbefalt å oppsøke Apex. Etter en konsultasjon og ultralyd fant de ut at menisken var på plass og det dreide om en annen skade.

Det hadde vært krykker og mye lengre vei til rehabilitering pga. en unødvendig operasjon fra det offentlig, jeg er veldig glad for at jeg dro til Apex. Legen og fysioterapeuten tok veldig god tid til å hjelpe meg og ga meg alle informasjon jeg trenger for videre behandling. Kne fungerer bra, men trenger opptrening, gleder meg til å komme tilbake til kontroll.

DD

Tenker utenfor boksen!

Dypt imponert over Apexklinikken generelt og Kjetil Nord-Varhaug spesielt! Da resten av helse-Norge sviktet, både når det gjaldt riktig diagnose og behandling, var Apex de eneste som viste seg i stand til å tenke litt utenfor boksen, følge opp og til slutt få meg på beina igjen etter lang tid. Takk!

RKV

Jeg følte med så godt tatt vare på!

Jeg har kun positive opplevelser med Apex i forhold til behandling av plagene mine. Arve, som har vært primærbehandleren min, og etter hvert også Lars Martin som overtok der hans kompetanse måtte inn.

Det at de også har lege på samme sted, som kan komme inn og ta den avgjørende beslutningen om, f.eks, injeksjoner osv, er jo bare alle tiders. Og sist, men ikke minst, så føler man seg veldig «tatt vare på» når man er der.

Med det mener jeg at de gir deg god informasjon om det de gjør, hva du selv skal gjøre, og ber deg innstendig om å kontakte dem utenom timen du måtte ha hvis du lurer på noe. Masse skryt fra meg, men det har dere fortjent!

MM.

Tre behandlinger og så god som ny!

Jeg har i flere år hatt store smerter i skuldrene med ståling nedover armene, og var redd dette var noe jeg måtte leve med. Etter flere sykemeldinger, besøk hos fastlege og sykehus kom jeg endelig i kontakt med Apexklinikken gjennom min helseforsikring.

Kjetil fant kilden til problemene ved undersøkelse med ultralyd, nemlig betennelse i slimpose og forkalkninger i skuldrene. Jeg ble behandlet med kalkskylling og kortisoninjeksjoner, og etter tre behandlinger er jeg god som ny! Jeg er veldig glad for behandlingen jeg har fått på Apexklinikken. Anbefales på det varmeste!   

Kvinne, 36år

Anbefales på det varmeste!

I et hav av ulike terapiformer har jeg endelig funnet noe som passer for meg, kombinasjonen av massasje og mindfullness. Jeg tror de fleste trenger dette i en stresset hverdag med familie og jobb. Det handler om å forstå hvordan kroppen skal beholde roen, også i hverdagen. Takk Kari!

Kvinne, 36 år.

Behandlingen bidro til at jeg unngikk sykemelding.

Behandlingen jeg fikk hos Apexklinikken har gjort at skulderen min nå fungerer som normalt igjen. Jeg fikk diagnosen ”Frozen shoulder” i juni etter å ha hatt intense smerter i skulderen siden februar. 

Denne gangen fungerte hverken kiropraktor eller osteopat, slik det har gjort tidligere. Osteopaten min foreslo at jeg skulle kontakte Apexklinikken for å få en ultralydvurdering. Etter 3 behandlinger med kortisonsprøyte fungerte skulderen igjen uten smerte. 

Tusen takk for god hjelp.  

Kvinne, 54år

Min hverdag er betydelig forbedret!

tter en periode med hektiske og lange arbeidsdager var kropp og sinn påvirket negativt av alt stresset uten at jeg hadde sett det underveis. Jeg følte meg fastlåst uten å vite hvordan jeg skulle forbedre situasjonen.

Fra første samtale med Kari har jeg opplevd små, men viktige gjennombrudd som har gjort meg i stand til å ta bedre vare på meg selv. Ved hjelp av ansvarlig egoisme kjenner jeg etter hva som er bra for meg, min kropp og mitt sinn, og hva som ikke er det, og handler ut fra det. 

Jeg kan takke Kari for å ha gitt meg hjelpemidler for å bedre min hverdag betraktelig.

Kvinne, 26 år

90 % bedre og det praktisk talt over natten!

Venstre skulder ble kraftig forslått etter et fall for 5-6 år siden. Smertene avtok, men meldte seg igjen under husbygging for 7-8 mnd siden. Etter hvert klarte jeg ikke å løfte hånden mer enn en 25 cm ut fra kroppen. 

Det ble henvisning til MR som konkluderte med en avslitt muskel/sene som neppe lot seg reparere med kirurgi. Jeg ble henvist til fysioterapi, men etter 9 behandlinger uten fremgang fikk jeg nyss om Kjetil Nord- Varhaug og hans undersøkelse med ultralyd.

Partiell ruptur av supraspinatus med stor ansamling av væske i skulderleddet ble diagnostisert. Flere kortisoninjeksjoner ble satt over en lengre periode og jeg ble smertefri. Konklusjon: Etter ulike råd og treningstiltak gjennom mer enn 7 måneder fremstår behandlingen hos Kjetil og Øyvind som rene underet, jeg er 90 % bedre og det praktisk talt «over natten». Hjertelig takk!

Mann, 73 år

Behandling på Apexklinikken gjorde at jeg kunne konkurrerer igjen!

Jeg driver aktivt med triathlon på elitenivå og har deltatt på Norseman Xtreme Triathlon 8 ganger,trener ca 750-800 timer i året. I juni var plagene fra achilles så store at jeg ikke kunne løpe uten smerter.

Jeg trengte rask behandling og kom over «high volume injection» metoden via apexklinikken.no. Etter behandlingen var det ømt de to første dagene, men deretter rask bedring. Testet løping etter tre dager, selv om dette var risikabelt.

Det viste seg imidlertid at dette funket godt og jeg kunne trene som normalt og deltok i konkurranse igjen allerede i aug. Jeg skal nå trene meg opp igjen med styrketrening og mer variasjon i løpstrening for å unngå tilbakefall.   

Mann, 42 år

Resultat: fullstendig smertelette!

Jeg hadde store smerter i setet/hoften og hadde vært hos både fysioterapeut og kiropraktor uten hell. MR påviste en slimposebetennelse og jeg fikk to kortisoninjeksjoner av fastlegen, men heller ikke dette ga smertelette.

Jeg klarte ikke å gå i trapper eller motbakker, jeg la til meg en haltende gange for å lette på smertene som var der konstant. Jeg trent variert og allsidig for å styrke opp hoften, samt deltok på hofteskolen hos NIMI.

Nye røntgenbilder ble tatt, men ingen slitasje ble påvist i hofte slik noen mistenkte, det var fortsatt snakk om en slimposebetennelse. Etter 2 år på NIMI ga jeg opp. Nokså desperat begynte jeg å surfe på nettet etter løsninger, og fant en beskrivelse på apexklinikken.no av nettopp slimposebetennelse.

Etter en time hos Kjetil Nord-Varhaug begynte oppturen. Jeg ble behandlet med trykkbølge på hoften og ble etter hvert delvis smertefri, men aldri helt bra. Kjetil ga ikke opp, han ville hjelpe meg videre, jeg ble tatt på alvor for første gang!

Det endte tilslutt med at jeg ble henvist til Volvat og ortoped Tom Henry Sundøen. Han utførte en hofteskopi, og resultatet var fullstendig smertelette. 

Takk Kjetil – helten min!  

Kvinne, 68 år

Dyrere enn kommunalt, men verdt det!

Tar deg på alvor, lytter, og legger opp program og behandling som er tilpasset! Dyrere enn kommunalt hvor man også får frikort etter hvert, men verdt det for meg i alle fall!

LK

Del denne artikkelen

Be om vårt nyhetsbrev

Motta nyttige tips og tilbud