Skip to content

Carl Petter Sommerseth

Norgesmesteren i styrkeløft, Carl Petter Sommerseth, ønsker ikke å bruke reklame på sosiale medier. Allikevel har han inngått samarbeidsavtale med Apexklinikken. – Det er fordi Apexklinikken er et behandlingssted jeg trygt kan anbefale, sier han.

Del denne artikkelen

Av Kari Dahl Gullikstad

Carl Petter Sommerseth og Lars Martin Fischer gleder seg til samarbeid.

Har tro på Apexklinikken

Carl Petter har brukt Apexklinikken i flere år og vært hos forskjellige behandlere. Han har vært småskadet i 2 år, og fikk en solid skade i VM i fjor. – Jeg får alltid god hjelp her, sier han. – Det at dere bruker ultralyd for å se hva som er galt og behandler i forhold til det, gjør en stor forskjell. Og at dere er opptatt av å få meg frisk og ser helheten. Jeg har tro på hvordan dere jobber, derfor kan jeg trygt anbefale dere, sier den hyggelige sørlendingen.

«Toppidrett er tøft for kroppen og uten behandlingen jeg har fått på Apexklinikken så hadde jeg ikke vært den idrettsutøveren jeg er i dag.»

Fotograf: Per Gunnar Roalkvam

Har løftet vekter hele livet

Carl Petter har en allsidig bakgrunn, og har drevet med mange forskjellige idretter. Men Carl Petter har alltid vært fasinert av styrke og kraftsport.  – Jeg har løftet vekter hele livet, forteller han. Carl Petter har vært på det norske landslaget i styrkeløft i 5 år, og løftet for Norge i 6-7 år.

Fotograf: Per Gunnar Roalkvam

Sympatisk norgesmester

Carl Petter har vunnet Vest-europeisk mesterskap to ganger, han har fått sølv i EM i markløft kjempet om medaljer på VM og fått ikke mindre enn 21 norske rekorder. – Det har blitt NM-titler de siste 3 årene, og hvis ikke NM hadde blitt avlyst i år hadde det nok blitt en gullmedalje til, sier Carl Petter litt beskjedent. På grunn av Korona-situasjonen er alle konkurranser utsatt, men han håper at det blir VM i Stavanger neste år.

Opptatt av klubben

Han er opptatt av at klubben også får noe igjen for samarbeidsavtalen, og det er hyggelig at vi har fått til en rabattavtale for alle medlemmene. Selv er han trener i klubben på frivillig basis, sitter i styret og bidrar så klubben går rundt.

Kirkens bymisjon

Den hyggelige sørlendingen er utdannet barnevernspedagog og jobber til daglig som miljøterapeut i Kirkens bymisjon. I Kirkens bymisjon jobber han primært med barn under 12år. 

 

Instagram: www.instagram.com/sterkepetter

 
Del denne artikkelen

Be om vårt nyhetsbrev

Motta nyttige tips og tilbud