Rabattavtale

Oslo Klatreklubb

Apexklinikken og Oslo Klatreklubb har inngått samarbeid om rabattavtale – 10% på undersøkelse, behandling  (bortsett fra psykolog), PT og 20% på alle idrettstester (gjelder ikke CPET)

Vi holder til sentralt på Helsfyr, i det grønne bygget i Fystikkalléen 3b!

Ultralyd - Apexklinikken

Skadet? Hos oss får du rask diagnose!

Vi har Norges største ultralydteam i privat praksis!
Med ultralyd som et supplement til klinisk undersøkelse, får terapeuten øyeblikkelig oversikt over skader i muskler, sener og ledd.

Basert på eventuelle funn kan behandleren bekrefte eller avkrefte mistanke til diagnose, og på denne måten igangsette riktig behandling raskere.

Ultralyd vil også være et godt verktøy til å sjekke om en spiller er klar til å gå tilbake på banen uten å risikere skade.

På Apexklinikken har vi en fysioterapeut som er en av Norges beste klatrere og god på klatreskader – Stian Christophersen.

Prester bedre!

Tren riktig med de som kan mest – på et av Oslos største klinikk treningsstudioer! På Apexklinikken er det fysioterapeuter som tilbyr Personlig Trening. De har fokus på trening som kan hjelpe med å unngå eller å forebygge skader, opptrening etter skader, eller trening i forhold til ulike sykdommer. De samarbeider også selvfølgelig med de andre behandlerne på klinikken.

Vi har også de aller beste testene som både kan brukes til rehabilitering og prestasjonsfremming. Løpetester, Fitlight trainer (koordinasjon og reaksjonsevne) og Quantum 1080 (kraftutvikling, hastighet og spenst)

Stian Christophersen | Apexklinikken