Rabattavtale

Oslo Toughest

 

Apexklinikken og Oslo Toughest (deltakere) har inngått samarbeid om rabattavtale – 10% på undersøkelse og behandling (bortsett fra psykolog) og 20% på alle idrettstester.

Vi holder til sentralt på Helsfyr, i det grønne bygget i Fystikkalléen 3b!

Toughest
Ultralydveiledet injeksjonsterapi | Apexklinikken

Skadet? Hos oss får du rask diagnose!

Vi har Norges største ultralydteam i privat praksis!
Med ultralyd som et supplement til klinisk undersøkelse, får terapeuten øyeblikkelig oversikt over skader i muskler, sener og ledd.

Basert på eventuelle funn kan behandleren bekrefte eller avkrefte mistanke til diagnose, og på denne måten igangsette riktig behandling raskere.

Prester bedre!

Tren riktig med de som kan mest – på et av Oslos største klinikk treningsstudioer! På Apexklinikken er det fysioterapeuter som tilbyr Personlig Trening. De har fokus på trening som kan hjelpe med å unngå eller å forebygge skader, opptrening etter skader, eller trening i forhold til ulike sykdommer. De samarbeider også selvfølgelig med de andre behandlerne på klinikken.

Vi har også de aller beste testene som både kan brukes til rehabilitering og prestasjonsfremming. VO2 max (oksygenopptak), laktatprofil, løpetester, Fitlight trainer (koordinasjon og reaksjonsevne) og Quantum 1080 (kraftutvikling, hastighet og spenst)

FysioPT | hjem