Vi har åpent i hele sommer!

Apexklinikken holder åpent i hele sommer! Du trenger ikke ødelegge ferien med plager. Juli er i tillegg en fin tid til å lade opp til høsten, med for eksempel avspenning eller trening. Spesialisteamet for ultralyd og injeksjoner, og de fleste behandlerne, er tilgjengelig på klinikken i sommer.

Spesialistteamet

– Vi vil alltid ha noen på jobb fra spesialistteamet som raskt kan sjekke plager med ultralyd og kan foreta ev injeksjoner i samme time, forteller daglig leder Kjetil Nord-Varhaug. – Vi vet at det er et behov i hele juli, også fra annet helsepersonell som henviser til oss.
Han forteller at det er kortison og hyaluronsyre som oftest blir brukt av spesialistteamet, men at de ser en økende etterspørsel etter PRP (blodplatebehandling). – Klinikken vår var tidlig ute med PRP, og vi har over 10 års erfaring med dette. Tidligere var behandlingen stort sett forbeholdt profesjonelle fotballspillere, men med ny forskning og rimeligere prosedyrer er dette blitt et godt alternativ for behandling av betennelser og artrose.

Fysikalsk behandling

Nord-Varhaug forteller at de også alltid vil ha behandlere på jobb som kan jobbe med konservativ tilnærming. – Det er viktig for oss at de som er i et behandlingsforløp ikke trenger å stoppe opp i behandlingen i hele juli. Hvis den behandleren de går til er på ferie får de tilbud om å benytte en annen i juli, som har tilsvarende kompetanse. De fysikalske behandlerne som er på jobb er også tilgjengelig for nye kunder. Han oppfordrer til å sjekke tilgjengeligheten på online booking.

Bruk juli til å lade opp!

– Juli kan være en fin måned å lade opp før høsten starter, forteller helsecoach og mindfulnessinstruktør Kari Dahl Gullikstad. – Hvis du sliter med søvnproblemer eller har stressrelaterte plager, er det ledige timer de to første ukene i juli. I disse timene kan du også få avspennende massasje. Klassisk- og idrettsmassasje tilbys hele juli på klinikken. Hun forteller også at treningsstudioet er oppe hele juli, dog med litt begrenset åpningstid (kl 10-15 i fellesferien).

Psykolog-tilbud

Psykolog Sissel Øverbø forteller at hun har noe ledig tid andre uken i juli, og psykolog Madli Birkeland vil være tilgjengelig enkeltdager i juli. Hvis det er behov for akutt hjelp, må det tas kontakt med legevakten i Storgata. De har døgnåpent, tlf dit er 23487090.

Timebestilling

Timebestilling gjør du enkelt på Online booking hele døgnet! Eller du kan ringe resepsjonen på 22199070. Den har vanlig åpningstid, kl 9.00-16.00, de to første ukene i juli, i de tre ukene fra 15.juli er det begrenset åpningstid fra kl 10.00-15.00.