Nytt tilbud: Unik gruppetrening

Til høsten setter klinikken i gang med gruppetrening som er spesialtilpasset behovet både til bedriftene i nærheten og de som bor i området.

Enkle og riktige øvelser for nakke, skulder og rygg

Vondt i nakke, skulder og rygg er de mest vanlige folkeplagene. Manuellterapeut Stine Rønaas ser behovene i sin praksis og har laget et spesialtilpasset gruppetilbud. Hun er, i tillegg til manuellterapeut, gruppetrener og PT.

– Veldig mange som kommer til meg har disse plagene. Min erfaring er at det ikke skal så mye til for å unngå spenninger og smerter. Bevisstgjøring og riktige øvelser gjør en stor forskjell. På gruppetimene vil vi  ha fokus på bevisstgjøring, styrke, bevegelighet, stabilitet (rygg) og avspenning. Det er enkle øvelser som man kan ta med på kontoret og hverdagen, forteller Stine.

Bekkenbunnstrening, et stort behov og lite tilbud

Plager som følge av lite styrke i bekkenbunnen er et større problem enn man kanskje tror, fordi det snakkes så lite om det. Hvis ikke bekkenbunnen trenes opp kan det gi urinlekkasje, bekkenorganprolaps, vanskelig fødsel og problemer i forhold til sex. Bekkenbunnstrening er viktig, men tilbudene på slik trening er dårlig. Nå tar Stine Rønaas tak i dette. Hun har spesialkompetanse på bekkenbunn og tilbyr gruppetrening fra høsten. Kurset er både for gravide, de som ønsker opptrening etter fødsel, og for alle kvinner som ønsker å redusere eller forebygge urinkontinens og bekkenorganprolaps.

Gruppetrening er gøy!

Det å trene sammen med andre er gøy! Ta med en gjeng fra jobben, eller venn eller venninne og meld dere på! Er du alene vil du treffe andre på kurset. Det er lettere å få til trening når du har avtale med andre.

Alle kursene er på Apexklinikken, varer i 8 uker og koster kr 1500.

NAKKE/SKULDER
Mandager kl 17-18
Oppstart: 3.9.18

RYGG
Onsdager kl 15-16
Oppstart: 5.9.18

BEKKENBUNN
Onsdager kl 10-11
Oppstart: 5.9.18

Påmelding

Innen 15.8.18 til kontakt@apexklinikken.no eller stine@apexklinikken.no
22199070/92484398