cathrine-02-600
Kiropraktor | Master i ultralyddiagnostikk

Cathrine Natland

Jeg er imøtekommende og engasjert i enkeltindividet. Jeg har stor tro på at alle mennesker er forskjellige og trenger individuell og skreddersydd oppfølgning. Jeg mener at et tverrfaglig behandlingsmiljø er den beste forutsetningen for bedret helse.  

Cathrine er uteksaminert fra Anglo European College of Chiropractic i Bournemouth, England i 2012 etter 5 års skolegang. I 2018 var hun ferdig med en mastergrad i diagnostisk ultralyd i muskel og skjelett.

Som kiropraktor har Cathrine autorisasjon som primærhelsetjenestekontakt, og hun har derfor muligheten til å henvise til spesialisthelsetjeneste eller bildediagnostikk på lik linje med en fastlege. Hun gjør selv ultralydundersøkelse på muskel og skjellett når det er indikert. Hun kan også sykemelde ved behov. Dette gir deg som pasient en trygghet på at du vil bli ivaretatt og henvist videre til riktig instans ved behov.

Cathrine har 8 års erfaring i privat praksis fra Oslo-området hvor de siste årene har vært i en tverrfaglig klinikk i Barcode, Oslo. Her har hun hjulpet mennesker med plager som hodepine, kjevesmerter,  nakke  og ryggplager med og uten smerteutstråling. Hun har også god erfaring med gravide og barn i alle aldere.

Hun har også god erfaring med gravide og barn i alle aldere og har kursing innen behandling av ekstremiteter (skulder, hofter, armer og bein). Det har vært behandling av alt fra de mest akutte «kinker» til de mer langvarige plager som vanskeliggjøres i form av inaktivitet, stress, angstlidelser osv. Kontorplager har også vært en stor del av praksisen hennes i Barcode, og hun er godt kjent med rådgivning i forhold til arbeidsstilling, avlastning og øvelser for en bedre hverdag foran skjerm. Hun er opptatt at hvordan arbeidsliv og privatliv skal passe sammen og har stor forståelse for de ulike utfordringer hennes pasienter har i sin hverdag.

Cathrine valgte selv å bli kiropraktor etter å ha slitt med forskjellige plager, inkludert nakkeplager og hodepine. Dette mener hun gir henne en fordel ved bedre forståelse og større motivasjon for å hjelpe pasientene sine. Det som gjør jobben så interessant for henne er at alle pasienter er forskjellige. Mange plager er sammensatte og utvikler seg over tid. Den viktigste oppgaven som kiropraktor blir derfor alltid å hjelpe den enkelte til å finne veien tilbake til mindre smerter og bedre helse ut fra sine egne forutsetninger. Behandling må alltid tilpasses pasienten og ikke omvendt! Behandlingen blir derfor en aktiv prosess hvor dere i dialog sammen prøver å finne beste og raskeste vei mot endringer til det bedre. Cathrine sine pasienter kan forvente en grundig undersøkelse, en nysgjerrighet etter å finne årsak til ubehag og en dyptgående behandling som også omfatter et tverrfaglig forløp der det er et behov. Pasienter kan også forvente en kiropraktor som lytter og kommuniserer tydelig slik at du skal forstå hva som gjøres og hvorfor akkurat det gjøres.

Dette sier noen pasienter om Cathrine:

«Jeg fikk problemer med hofte/rygg og var så heldig å treffe verdens flotteste og flinkeste kiropraktor Cathrine Natland. Jeg fikk time med engang, hun gjorde en grundig undersøkelse av hele meg og forklarte hele tiden hva hun gjorde og hvordan det ville påvirke kroppen min. Jeg følte meg trygg, og meget godt ivaretatt. Hun behandlet HELE meg, i tillegg til å være meget dyktig, ha moderne utstyr og stor kunnskap er hun flink med folk, smilende og gav av seg selv. Jeg har vært på flere ulike klinikker opp igjennom årene, men jeg har funnet min faste kiropraktor. Jeg anbefaler Cathrine på det varmeste. Ett pluss til – jeg har ALLTID kommet inn på tidspunktet jeg har time, aldri opplevd forsinkelser»

«Kom til kiropraktor Cathrine Natland, etter anbefaling fra andre, med en verkende skulder etter et fall året før. Hun gjorde en grundig undersøkelse fysisk, og også med ultralyd. Sistenevnte undersøkelse resulterte i at jeg endelig fikk hjelp og riktig behandling for noe jeg hadde gått lenge med. Skulderen er nå bra og det takket være riktig behandling, og ikke minst råd og veiledning for at skaden ikke skal «blusse» opp igjen. Hun ser hele mennesket og ikke bare den akutte «vondten».

Senere har jeg også fått fantastisk «nødhjelp» ved akutt låsning i rygg. Anbefales på det sterkeste.»

«Veldig fornøyd med behandlingen av Cathrine Natland. Gir alltid gode og varige resultater. Kunnskapsrik, behagelig og flink kiropraktor»

«Anbefales! Har gjennom flere år fått behandling av kiropraktor Cathrine Natland. Cathrine er profesjonell, dyktig, og kartlegger raskt hvor smerten er. Enten jeg har hatt vondt i nakke/skulderområdet, i ryggen eller har hatt plager i svangerskapet. Hun er flink til å forklare steg for steg hva hun gjør, slik at man til en hver tid føler at man har kontroll på sin egen kropp. Du føler deg godt ivaretatt. Cathrine har lært meg å ta vare på min egen kropp og best mulig mestre og forebygge mine plager.»

 

Min kompetanse

Mars 2020 – dd Kiropraktor Apexklinikken
Okt 2013 – April 2020 Kiropraktor og fagansvarlig , Klinikk for Alle Bjørvika. 
Jun 2012 – okt 2013 Kiropraktor, Klinikk for Alle Majorstua 
Jun 2011- Jun 2012 Kiropraktor ved Bournemouth Universitys Volleyballag

Aug 2007-Mai 2012 Anglo European College of Chiropractic
MChiro (Master of Chiropractic)
Sept 2015 – Mai 2018 Anglo European College of Chiropractic
MSc Ultrasound (Musculoskeletal