Eivind Benjamin Bjørgo
Fysioterapeut

Eivind Benjamin Bjørgo

Som tidligere ishockeyspiller er jeg en fysioterapeut som ser på trening og aktiv rehabilitering som en sentral del i behandlingen. Har du noen plager du trenger hjelp med, behov for rehabilitering etter skade, eller hjelp til å komme i gang eller optimalisere trening, står jeg klar til å bidra med min kompetanse!

Eivind er utdannet i England og fikk gjennom studietiden 2 studentpriser for beste praksis og beste student. Der fikk han også erfaring fra en rekke ulike spesialistfelt innenfor fysioterapifaget, i tillegg til erfaring fra kommune- og spesialisthelsetjenesten her i Norge.

Han er del av det medisinske støtteapparatet og ansvarlig for den medisinske oppfølgingen av Lillehammer ishockeyklubb Elite sine bortekamper i Oslo og omegn, og besitter god kompetanse innen idrettsmedisin og trening. 

Utenom fysioterapifaget har han også erfaring som fysisk trener for ishockeylinja ved Norges Toppidrettsgymnas Lillehammer. 

 

 

DEivind jobber med alle typer muskel- og skjelettplager, men interesserer seg spesielt for idrettsskader og idrettsmedisin. Som tidligere knepasient selv har han ekstra interesse for kneplager, og besitter personlig erfaring fra to tøffe rehabiliteringsforløp. Dette, kombinert med hans faglige kompetanse, setter han i en unik posisjon som du som pasient kan dra godt nytte av! Ved siden av den aktive rehabilitering bruker han manuelle metoder som leddmobiliseringer/manipulasjoner og bløtvevsbehandling der det vurderes å kunne optimalisere behandlingsforløpet.

Individualisert behandlingsforløp med veiledning, interaktiv kommunikasjon og humor ser han på som viktige virkemidler for at du som pasient tilegner deg kunnskap og lærdom om egen tilstand.  

Min kompetanse

Jan. 21 – dd.: Fysioterapeut, Apexklinikken

Jan. 21 – dd.: Fysioterapeut, Oppsalklinikken

Aug. 20 – dd: Fysioterapeut, Lillehammer Ishockeyklubb Elite

Sep. 20 – des. 20: Fysioterapeut, Klinikk for Alle Fornebu

Feb. 20 – aug. 20: Turnusfysioterapeut, Ringen Rehabiliteringssenter

Aug. 19 – feb. 20: Turnusfysioterapeut, Kommunalmedisinsk Senter, Brumunddal

Aug. 18 – aug. 20: Fysioterapiassistent, Lillehammer Ishockeyklubb Elite

Mai. 18 – jun.19: Fysisk trener, Norges Toppidrettsgymnas

 

Utdanning:
2015-18: BSc (First Class Honours) in Physiotherapy, University of East london – School of Health, Sports and Bioscience

 

Kurs:
2020: Idrettmedisnisk grunnkurs trinn 1, NIMI

          Functional Movement Screen, level 1 sertifisert

2018: Advanced knee workshop, Move to Cure, ved Lieven Maesschalk

2016: Idrettsmassasje, ProActive Training