Helseforsikring

Stadig flere har helseforsikring gjennom jobben eller privat. Denne kan du benytte hos oss, men det må alltid foreligge en forhåndsgodkjenning med betalingsbekreftelse for at forsikringen skal dekke behandlingen hos oss.

Vi har avtale med Vertikal helse, Gjensidige behandlingsforsikring, Sparebank1 behandlingsforsikring, Falck Healthcare, Tryg helseforsikring, IF Helseforsikring, Storebrand helseforsikring, Protector og SOS International, men det er ulik dekningsgrad og vilkår hos de forskjellige forsikringsselskapene.

Det enkleste er at du selv snakker med arbeidsgiver for informasjon om deres helseforsikring, for deretter å kontakte det aktuelle forsikringsselskapet for å opprette en sak.

Flere forsikringsselskap krever at du har en henvisning fra din fastlege eller primærkontakt før betalingsbekreftelse kan utstedes, men igjen er det ulike vilkår.

Dekning av konsultasjon til spesialistteamet for ultralydveiledet injeksjonsterapi krever dekning for behandling hos fysikalsk medisiner. Selv om du har dekning for feks fysioterapi og kiropraktor, er det ingen automatikk i at dekningen også vil gjelde for injeksjonsbehandling.

Det er ulike innkjøpsavtaler og anbudsordninger for de ulike behandlingene. Derfor er det viktig å søke informasjon hos ditt forsikringsselskap.

If forsikring
Gjensidige Forsikring
Vertikal Helse
Sparebank1
SOS International
Falck Health Care
Tryg Helseforsikring