Skip to content

Helseforsikring

Stadig flere har helseforsikring gjennom jobben eller privat. Vi har avtale med de fleste forsikringsselskapene, men det er ulike avtaler for hvert enkelt selskap.

Del denne artikkelen
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Apexklinikken har avtale med en rekke selskaper

Det gjelder både typer behandler, type behandling, antall behandlinger osv. Ta kontakt med din arbeidsgiver og sjekk hvem de har avtale med og hvilken avtale som gjelder. Ta deretter kontakt med ditt forsikringsselskap for å få opprettet en sak før du bestiller time!

Det må alltid foreligge en forhåndsgodkjenning med betalingsbekreftelse for at forsikringsselskapet dekker behandlingen hos oss. I de aller fleste tilfellene kan vi sende faktura direkte til dem.

Flere selskap krever at du har en henvisning fra din fastlege eller primærkontakt før betalingsbekreftelse kan utstedes, men igjen er det ulike vilkår.

Dekning av konsultasjon til spesialistteamet for ultralydveiledet injeksjonsterapi krever dekning for behandling hos fysikalsk medisiner.

Vi har avtale med Vertikal, Gjensidige, Fremtind, Falck Healthcare, Tryg, IF, Storebrand, Protector og SOS International, men det er ulik dekningsgrad og vilkår hos de forskjellige selskapene.

Del denne artikkelen
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Be om vårt nyhetsbrev

Motta nyttige tips og tilbud

20%

rabatt

På PT-pakker i februar og mars for nye kunder